torstai 28. toukokuuta 2015

Raikas suklaakuorinta

Hei, saaks tätä maistaa? - se oli ensimmäinen reaktio avattuani purkin. Miedosti suklainen raikas tuoksu täytti sieraimeni. Vesi nousi kielelleni. Aivan kuin olisin saanut eteeni appelsiinista suklaavanukasta. Ja sitähän mä melkein tosiaan sain!


Olen käyttänyt samaa kasvokuorintaa ikuisuuden, lähes ikuisuuden. Se on ollut toimiva ja iholleni sopiva - miksi siis vaihtamaan? Joskus tulee kuitenkin stoppi. Huomaa, että tuote ei enää teekkään samoja asioita, kun alussa. Iho ikäänkuin tottuu tai adaptoituu käytettävään kosmetiikkaan. Alkuaikojen HURRAA-huudot vaihtuvat tylsistymiseen. Tuotetta käyttää vain, koska on sen joskus hyväksi todennut. Vaihto toiseen tuotteeseen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta jo ensinnäkin sen takia, että luonnonkosmetiikan kirjo on nykyään älyttömän laaja. Kuka sitten jaksaisi kierrellä puljuja ja putiikkeja oikeaa tuotetta etsien tuntikausia? En ainakaan minä, laiska minä.


Onneksi on eräs merkki, joka tuntuu pelastavan aina. Se on nimittäin FLOW Kosmetiikka. Merkki, jonka tuotteisiin en ole koskaan joutunut pettymään. En, vaikka käytössäni on ollut ainakin kymmenen erilaista purkkia ja putelia aina hiustuotteista kasvojenhoitotuotteisiin.

FLOW Kosmetiikka on suomalainen luonnonkosmetiikkaa valmistava muutaman hengen pienyritys, jonka tuotantotilat sijaitsevat Hyvinkäällä. Kaikki tuotteet tehdään laadukkaista, luonnollisista, raaka-aineista eläinkokeettomasti. Tuotekehitys ja reseptit syntyvät perustajajäsenten käsissä, vaikka osa tuotannosta onkin nykypäivänä ulkoistettu sopimusvalmistajille kasvavan kysynnän takia. 

Tuotekirjo FLOW Kosmetiikalla on suhteellisen laaja. Valikoimista löytyvät tuotteet niin hiuksille, vartalolle kuin kasvoillekkin. Mukaan mahtuu myös meikeistä pitäville puutereita, poskipunia sekä aurinkopuutereita - jokaiselle siis jotakin!


Nyt kuitenkin otsikkoon. Tähän raikkaan suklaiseen kasvokuorintaan. Uuteen suosikkiini.

Kuvissa esiintyvä tuote on kyseisen merkin sokeri-suklaakuorinta. Kuorinta, joka tekee juuri sen minkä lupaakin. Kosteuttaa ja pehmentää. Kuorii ja puhdistaa. Ja tuoksuukin aivan älyttömän herkulliselle! Suurehkot sokerikiteet hierovat ihoa hellän miellyttävästi ja sheavoi jättää kasvot todella kosteutetuksi. Niin kosteutetuksi, että erilliselle voiteelle ei varmasti ole tarvetta. Kuorinta on koostumukseltaan kiinteää, mutta levittyy kosteutetulle iholle hyvin. Suositeltu käyttötiheys on 1-2 kertaa viikossa, joten purkista saa riittämään useaan hemmotteluhetkeen.

*tuote saatu FLOW Kosmetiikalta.


Onko suomalainen FLOW Kosmetiikka sinulle tuttu?

4 kommenttia:

 1. Oi joi, suklaakuorinta! <3 Vaikuttaa aika ihanalta tuotteelta! :) Tuotapa pitää vielä kokeilla. Flow:sta olen kuullut ja lukenut, mutta vielä ei omasta kaapista löydy kyseistä tuotesarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä pelkästään vain vaikuta, vaan on myös todella ihana tuote! :) Tuoksu on aivan ihana ja kosteuttavuus aivan omaa luokkaansa.

   Suosittelen kyllä ehdottomasti testaamaan Flow:ta! :)

   Poista
 2. Mulla on Flow:n pala kasvosaippua odottamassa kaapissa edellisen palan loppumista, kokeiluun tulossa siis. Tuo näyttää todella ihanalta ja tuotakin voisin aivan hyvin testailla jossakin vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FLOW:n kasvosaippuat ovat ihania! Minä olen niitä käyttänyt jo pian kaksi vuotta. Ovat aivan älyttömän riittoisia eivätkä kuivata ihoa (ainakaan minun ihoani) yhtään. Mulla on myös kaksi Madaran kasvosaippuaa, mutta ne eivät kyllä missään tapauksessa pärjää Flow:lle. :)

   Tuo suklaakuorinta on kyllä vertaansa vailla. Tuoksu on hurmaavan herkullinen ja kosteuttavuus ihan omaa luokkaansa! :)

   Poista