lauantai 12. syyskuuta 2015

MAKEAT kookoksiset RAAKAPATUKAT


Kuuteen patukkaan tarvitset:
20 tuoretaatelia
1dl kookosjauhoa
murskattuja mulpereita

Poista taateleista kivet. Muussaa ne sauvasekoittimella sileäksi tahnaksi. Lisää kookosjauhot vähitellen joukkoon. Kun massa tuntuu paksulta ja muovailukelpoiselta, lopeta jauhojen lisääminen. Liian tahmaiseen taikinaan taas kannattaa lisätä pieni ekstra-annos jauhoja. 

Ripottele murskattuja mulpereita patukan muotoisiin muotteihin. Mikäli et sellaisia omista, onnistunee sama myös leivinpaperin päällä. Jaa taikina muotteihin ja tasoita muotit tiiviiksi esimerkiksi kaulimella. Leivinpaperiversiossa voit kaulita massan vaikka uunivuokaan sopivaksi. 

Jähmetä patukoita pakastimessa tai jääkaapissa jonkin aikaa. Irrota ne viilennyttyään muoteista tai leikkaa sopiviksi paloiksi terävällä veitsellä. Kääräiset valmiit patukat folioon tai leivinaperiin. Nappaa mukaan aina tarpeen vaatiessa.

NAUTI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti