sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Muhkeat aamupalapannarit


Eilen söimme siskoni kanssa isot annokset herkullista puuroa aamupalaksi, mutta puuroa jäi silti pieni annos kattilan pohjalle suurista lautasellisista huolimatta. Säästeliäänä ihmisenä en sietänyt ajatusta heittää hyvää ruokaa pois, vaikka kyse oli vain pienestä summasta, päätin tekaista siitä mustuneen banaanin kanssa pannaritaikinan. Mukaan lisäsin vielä sopivasti gluteenittomia jauhoja, jotta koostumuksesta tuli riittävän paksu. Paistoin plätyt keskilämmöllä hitaasti kypsiksi lorauksessa rypsiöljyä. Valmiiden pannareiden päälle lisäsin keltaisen kiivin siivuja, kohmeisia vadelmia ja lorauksen siirappia.


Ihanan lämpimät ja herkullisen tahmaiset pannarit katosivat lautaselta kahteen pekkaan melko vikkelään. Ahh, namm.. - jopas olivatkin hyviä!
 
Mukavaa sunnuntain jatkoa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti