maanantai 28. syyskuuta 2015

NICECREAM with KIWI & MINT

Anteeksi ystävät hyvät pienestä hiljaiselosta! Olen viettänyt kameratta joitain viikkoja, joten kuvien ottaminen ei luonollisestikaan ole onnistunut. Asia on saanut minut hieman surkeaksi, sillä luonto on näyttänyt viime aikoina parhaita puoliaan - unohtamatta niitä kaikkia herkullisia ruokia, joita on lautaselleni eksynyt harvase päivä. Aamuisin on saanut ihastella peltojen päälle noussutta sankkaa usvakerrosta, ylilentäviä kurkiauroja ja leijailevia kellertäviä lehtiä. Kaikkea kaunista syksyyn liittyvää.

Nyt kun kamera on taas käyttökunnossa, täytyy ottaa siitä kaikki ilo irti. Kuvata luonnon upeaa kauneutta ja ihania - kauteen sopivia - ruoka-annoksia. Ennen talven ja kunnon syksyn tuloa on kuitenkin ihana nauttia vielä viilentävistä herkuista. Herkuista, jotka sopivat hyvin aurinkoisiin syyspäiviin.


Kahteen annokseet tarvitset:
3 pakastettua banaania
2 kiiviä
tuoretta minttua

Nosta jäiset hedelmät pakastimesta. Anna niiden sulaa hetki huoneenlämmössä ennen tehosekoittimeen nostamista. Kumoa hedelmät blenderiin ja sekoita kunnes tuloksena on tasaisen sileä ja kermaisen kuohkea jäde. Lisää joukkon vielä makusi mukaan tuoretta minttua ja esimerkiksi kaakaonibsejä. Nauti heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti