sunnuntai 31. tammikuuta 2016

En ole jättänyt teitä

Heippa rakkaimmat! Olen edelleen täällä vaikka, ette ole päässeet nauttimaan postauksistani pitkään aikaan. En syytä tästä työkiireitä tai pienehköä stressiä, en valon puutetta, en ruoanlaittamattomuutta.. Syy tähän on ollut ihan vain minä itse. Blogi on tuntunut kovin etäiseltä viime aikoina eikä kirjoittaminen ole saanut aikaan riemunkiljahduksia. En ole tiennyt mitä sanoa tai mitä kuvata - mitä kertoa teille. 


Mutta, itselle pitää olla armollinen. En aio syyttää tai soimata itseäni tästä. Kaikkeen ei vain aina pysty eikä tarvitsekaan. Tästä lähtien postaan aina vain kun hyvältä tuntuu. Varautukaa siis sekä päivien taukoihin, että useampiin postauksiin viikossa. Aika näyttää mitä blogille tulevaisuudessa käy.

Toki toivon, että blogi tulee jollain tapaa aina säilymään. Onhan tämä ollut yksi antoisimmista harrastuksistani viime vuosina. Olen tavannut mahtavia ihmisiä, kehittynyt ainakin jollain tapaa kirjoittajana, kuvaustaidot ovat hioutuneet.. - onhan tämä antanut niin kovin paljon!

Nyt aion kuitenkin täysillä keskittyä siihen, että saan tästä enemmän mielihyvää kuin mielipahaa. En haali liikaa velvollisuuksia, ota paineita tai vaadi itseltäni liikaa. Opettelen ottamaan rennommin ja pyrin jättämään "pakkopulla"-postaukset kokonaan pois.

Tärkeintä tässä, kuten kaikessa muussakin elämässä, on armollisuus. Elämän tulee olla nautittavaa, ei pelkkää suorittamista. Kaikkeen ei todellakaan tarvitse pystyä. On opeteltava priorisoimaan asioita ja karsia turhuudet pois. Rakentaa elämästä mieluisa ja nautittava.

Niin, ja olkaa tekin armollisia itsellenne. Kiitätte siitä vielä itseänne.


Mukavaa sunnuntain jatkoa ja pian alkavaa talven viimeistä kuukautta!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla sinusta taas! Olenkin jo ihmetellyt, että ethän ole kokonaan hävinnyt blogimaailmasta. Tuntuu että viimeaikoina on tullut kunnon blogien joukkokatoaminen. Blogia ei kannata kirjoittaa jos ei homma tunnu nappaavan, ei me lukijat täältä mihkään kadota :)

    VastaaPoista
  2. mmmh..mitäs touhuut,undrar jag ;) Kauan oot muuten blogia kirjottanu ? T.Äitee

    VastaaPoista