perjantai 4. maaliskuuta 2016

Hemmotteluhetkien rentouttavimmat tuotteet

Minusta on pikkuhiljaa kuoriututumassa oikein kunnon itseni hemmottelija ja luonnonkosmetiikkatuotteilla "läträilijä". Enää ei riitäkkään pelkkä shampoopesu, satunnainen kasvojen kuorinta tai öljyäminen kerran viikkoon. Nykyään on saatava enemmän. On saatava pestä ja kuoria, rasvata ja öljytä. On saatava tuoksutella ja tunnustella. Nautiskella ja hemmotella. Uppoutua ja syventyä.


Viimeisin suihkuhetkeni sisälsi yli viittä eri tuotetta, joka todella kertoo suhteestani luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Hiukset saivat hemmottelua Less Is Moren tuotteista, kädet kuorittiin virolaisella sokerikuorinnalla, vartalon hoidon hoiti Laveran virkistävä Smoothing Body Scrub ja kasvot puhdistettiin Flow Kosmetiikan kasvosaippualla ja appelsiini-suklaakuorinnalla.

Kaiken päätteeksi virkistin ja piristin kehoani vielä *Weledan Arnikki-suihkuvoiteella. Suihkuvoiteella, joka tuoksuu voimakkaan raikkaalle ja ihanan luonnolliselle. Tuotteella, joka tekee ihosta kosteutetun ja puhtaan, suorastaan hehkuvan. Kevyen pyörivät liikkeet karkeahkolla pesusienellä yhdistettynä kullankeltaisen arnikin tehoon saavat lihakset rentoutumaan ja lämpiämään. Weledan Arnikki-suihkuvoide sopiikin erityisen hyvin urheilusuorituksen jälkeen käytettäväksi. Se palauttaa lihaksistoa ja saa olon tuntumaan taas hyvältä. 

Viime silauksen hyvälle ja rentoutuneelle ololle saa samaan sarjaan kuuluva 90-vuotias klassikkotuote *Arnikki-hierontaöljy. Sen sisältämät öljyt vilkastuttavat verenkiertoa, lämmittävät lihaksistoa ja helpottavat erilaisia kiputiloja. Se sopii hyvin niin fyysisisen suorituksen jälkeen käytettäväksi kuin ihan vain ihon öljyämiseenkin. Tällä tuotteella viikonloppujen hemmotteluhetkistä tulee entistäkin parempia - aivan takuulla! 
Seuraava etappi onkin sitten hankkia se hieroja..

Kumpikin tuotteista löivät minut ällikällä. Arnikin lämmittävän tehon todella huomasi epäilyistä huolimatta. Vaikka en testannutkaan tuotteita fyysisen rasituksen jälkeen, vakuutuin silti niiden toimivuudesta lihasten palauttelussa. Aineiden tuoksu oli varsin miellyttävä ja erityisesti suihkuvoiteen raikkaan piristävä tuoksu ihastutti minut. Koostumus kummassakin tuotteessa oli helposti levittyvä. Kaiken kaikkiaan nämä Weledan Arnikki-sarjan tuotteet jäivät erittäin positiivisesti mieleeni. Saattaa siis olla, että ensimmäisten pakkausten loputtua on ostettava uudet - niin hyvistä ja laadukkaista tuotteista todella on kyse!

Weledan Arnica-sarjan sisältämä arnikki on tyypillinen voimakkaan auringon ja kosteiden niittyjen kasvi, jota on käytetty jo satojen vuosien ajan lievittämään monenlaisia vaivoja. Sillä on hoidettu niin mustelmia, nivelkipuja kuin kudosvaurioitakin. Sen tehoon luotetaan vielä tänäkin päivänä, ja siksi saammekin nauttia näistä upeista ja toimivista Arnikki-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteista Weledan valmistamana.


*Tuotteet saatu testiin Ruohonjuuresta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti