maanantai 28. maaliskuuta 2016

Puolukkainen smoothiekulho

Ompa ihanaa olla taas kotona yhdeksän päivän jälkeen! Talviloma töistä on kulunut ihanan rennoissa merkeissä isovanhempieni ja siskoni luona. On keritty kokkailla, lenkittää koiria, käydä uimassa, nauttia rutkasti ulkoilmasta, käydä kävelyllä vaarin kanssa, tutkiskella metsää pääsiäismunien toivossa, halia ja pusia koiria riittämiin.. - kaikkea sellaista mitä tavalliseen arkeen ei aina saa mahdutettua.

Menneet lomapäivät ovat sujuneet siis oikein kivasti ja mielekkäästi. Kaksi viimeistä päivää ovat vielä käsillä ja ne aion pyhittää totaaliselle rentoutumiselle ja keväisestä säästä nauttimiselle. Hyvän ruoan kokkaamiselle ja pienelle kevätsiivoukselle. Turhia paineita en aio ottaa, joten jos jotain ei kerkeä, niin sitten ei kerkeä. Viimeisestä päivistä on nautittava kaikin siemauksin!

Aurinkoinen maanantaiaamuni alkoi raikkaan puolukkaisella smoothiekulholla, jonka koristelin veriappelsiinisiivuin, kiivi- ja mangopaloin, pähkinöin ja kookoslastuin. "Kirsikaksi kakun päälle" pääsi viime kesänä noukkimani villivadelma. Lopputuloksesta tuli aivan ihana - silkkisen sileä, kuohkean keveä ja raikkaan virkistävä! Kermaiset pähkinät ja mantelit tasapainoittivat maun juuri täydelliseksi.


Mitäs teidän lomapäiviin on kuulunut? 

1 kommentti:

  1. Mitäs kaikkea sun puolukkainen smoothiekulhosi pitää sisällään?😍

    VastaaPoista