keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Villiruokasesonki on täällä!


Villiruokasesonki on taas täällä! Ulkoa saa nyt poimia runsain mitoin matkaansa erilaisia villiyrttejä ja -vihanneksia ja metsistä voi löytää herkullisia korvasieniä. Pienistä vihreistä versoista voi loihtia vaikka herkullisen lisukesalaatin eri kasveja yhdistelemällä. Herkullisen maistuva kombo syntyy esimerkiksi ketunleivistä, voikukanlehdistä, isomaksaruohoista, maitohorsmista, vuohenputkista ja poimulehdistä. Lisäväriä annokseen saa orvokeista tai voikukista.

Proteiinipitoinen nokkonen sen sijaan sopii mainosti keiton, leivän, peston tai vaikka uunijuuresten maustajaksi. Kokeile ja ihastu!


Mitä villiruokia te hyödynnätte keittiössänne ja mitä pidätte maultaan herkullisimpana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti