maanantai 20. kesäkuuta 2016

Wrapissani on majoneesia!


Enpä uskonut, että jonain päivänä lautaselleni eksyisi majoneesia. Tänään se kuitenkin tapahtui, kun vihdoin tartuin Elina Innaselta (Chocochili -blogin kirjoittaja, Turun Vegekaupan kauppias ja parin vegaanisen keittokirjan luoja) saatuun vegaaniseen mantelimajopurkkiin. Ja arvatkaapa mikä mahtoi olla ensireaktioni heti maistamisen jälkeen?

Minua on huijattu, ihan taatusti! Mausta tuli välittömästi mieleen majoneesi, siis se majoneesi, jota olen ehkä joskus lapsena syönyt jossain ruoassa, kenties hampparin välissä tai nugettien dippinä. Käsittämätön koostumus- että makuyhteneväisyys. Aivan uskomaton. Niin uskomaton, että jouduin tarkistamaan tuoteselosteen muutamaan otteeseen ennen kuin uskoin sen todella olevan täysin kasviperäinen. Ja sitähän se todella oli, majoneesi ilman ainuttakaan eläinperäistä ainesosaa.

Olen hämmentynyt, mutta niin olet varmasti sinäkin heti ensimaistelun jälkeen. Kokeile vaikka!


Täyttävän tuhteihin majolla terästettyihin wrappeihin tarvitset:

tortillapohjia, tee itse tai käytä valmiita
salsakastiketta
kurkkua
tomaattia
porkkanaa
wasabitahnaa
vegaanista majoneesia (suosittelen tätä!)
ruskistettua Jalotofua
chilikastiketta

Aseta tortillapohja lautaselle ja lisää päälle täytteet. Nauti!

pst. voit käyttää wrappien / tortillojen täytteenä mitä ikinä vain haluatkin, mutta kokeile majoa - et muuten takuulla pety!Ihanaa alkanutta viikkoa ja hyvää yötä! 

1 kommentti:

  1. Nam, näyttääpä hyvältä! Ja vieläpä soijaton :) Itse tehdessä soija -version onnistuminen on usein varmempaa, mutta tää kuulostaa hyvältä

    VastaaPoista