keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Muumeja mussutellen

Pehmeitä, sokerisia, maukkaita - niitä ovat tämän joulun Fazerin uutuusnamit! Ennen kuin aloitan tämän enempää, haluan kiittää tästä makeasta mahdollisuudesta Fazeria, joka toimitti minulle näitä Muumimamman Marmeladit-uutuuksia kotiini kaksin kappalein, kiitos! 


Ja nyt sitten itse asiaan. Kun näin näitä kaupassa, huomioni kiinnittyi heti kirkkaanpunaiseen pussiin ja muumiin. Mitähän nämä mahtavat olla? - mietin mielessäni. Kurkkasin nopeasti ainesosaluetteloon ja yllätyin, ei vehnää, ei liivatetta. Kiireessä en kuitenkaan kerinnyt lukea luetteloa loppuun ja jouduin myöhemmin turvautumaan Fazerin apuun ainesten tiedustelemiseksi. Vastauksena tuli, että kyseiset makeiset eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja olin hypätä kattoon, ihan tosi!

Kun sain pussin käteeni, tuoreus lähes paistoi läpi. Pehmoiset muumit syleilivät sormiani jopa pussin läpi. Saako jo avata? - mumisin mielessäni. Maltoin kuitenkin muutaman päivän sitä oikeaa karkkihimoa. Kun tämä päivä koitti, repäisin malttamattomana pussin auki. Herkullinen marjainen tuoksu valtasi sieraimeni. Tässä vaiheessa kuolani jo valui, kirjaimellisesti. Tungin käteni sokeriseen pussiin ja nappasin sormiini vihreän Pikku Myyn. Kauaa ei tarvinnut käsissä pyöritellä, kunnes nami pääsi jo suuhuni. Ensivaikutelma oli edelleen tuoreus, mutta toisena aito omenainen maku. Niin hyvää! Ja se rouskuva sokeri, nam. Seuraavaksi pääsin punaisen Muumipapan "kimppuun". Herrrkullista! Niin marjainen ja makea, maistuu kyllä varmasti kaikille lapsesta vaariin. Siinä samassa hetkessä taisi kadota muutama muukin punainen muumi, uuups. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä keltainen Nuuskamuikkunen. Tässä maistui raikas sitruksinen maku, joka on peräisin appelsiinista.

Yhteenvetona on sanottava, että nämä pehmoisen täyteläiset ja maukkaat marmeladit tulevat varmasti olemaan yksi tämän joulun herkuistani Fazerin vihreiden kuulien ohella. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse paria kuukautta odottaa vaan taidan mussutella näitä jo tänä iltana uudestaan. ;)

11 kommenttia:

  1. Hei kiitos vinkistä! Näitä pitää maistaa pian! Tykkään marmeladeista, ne on jotenkin niin mukavan mummomaisia karkkeja. Kiva blogi, ryhdyin seuraajaksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seurailemaan! Marmeladit ovat kyllä herkkua. Itselläni niistä tulee aina mieleen ala-aste ja ensimmäinen luokka, kun teimme itse mustaherukkamarmeladeja myyjäisiin. Ne olivat niin hyviä, että edelleen tulee vesi kielelle niitä ajatellessa, nam. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Nää on kun mulle luotuja, koska rakastan makeaa. Aina kun ei tarvitse syödä terveellisesti ;)

      Poista
  3. Namnam, onpa hyvän näköisiä. :) Ja tosi kiva, että pussi sisältää erilaisia makuja eikä vaan yhtä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Taisi juuri hetki sitten tuo ensimmäinen pussi kadota parempiin suihin, mitäpä sitä tuoreita marmeladeja säästelemään ;)

      Poista
  4. tosi sulosia noi ja ihana postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiitos! Noista muumeista tuli samalla aivan järjetön Muumimukihimo! Niitä on joskus ostettava ;)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Nam! Mulla ensimmäinen pussi ammottaa jo tyhjyyttään ja toista en raaskisi vielä avata, koska tiedän kuinka sen kanssa käy ;) Niin hyviä nuo ovat.

      Poista