perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kiwi Oat Bran Pudding

Pari päivää sitten julkaisin kuvia ja reseptin kauraisesta puolukkaunelmasta, mutta tänään laitan makuhermonne hyrräämään samalla reseptillä loihditulla raikkaan makealla vaniljalla maustetulla kiivivanukkaalla, joka on pehmeää kuin pilvi ja sileää kuin silkki. Mitään muuta tuskin voisi edes toivoa. Napakymppi, sanoisin!


Ihanaa viikonloppua kaikille ja nauttikaahan keväisen lämpimistä säistä ja pilvien lomasta pilkottavasta auringosta!

Itse käperryn viltin suojiin, otan kupin kuumaa teetä ja painaudun sohvan pohjalle. Kipeänä... Pää tuntuu räjähtävän kivusta, nenä on kuin niagaran putous ja ruoka ei maistu miltään vaikka yrittäisi sitruunaa syödä. Että hyvää viikonloppua vaan mullekkin!!


7 kommenttia:

  1. Tämäkin näyttää niin kauniilta että! :)
    Oliko tässäkin käytety sitä psylliumia? Onko sulla ideoita, miten sitä voisi korvata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Psylliumia on tässäkin. Korvaamiseen voisi sopia joku hyydyttävä aine, ehkä agar-agar tai vegegel, tai ihan vaikka chia-siemenet. Suosittelen kyllä ehdottomasti tota psylliumia, kun se on todella monikäyttöistä niin leivonnassa kuin jälkiruoissakin ja eikä sen hintakaan ole pilviä hipova. Niin, ja onhan se mahtava kuitulisä KAIKILLE! :)

      Poista
    2. Kiitos. Ehkä mun täytyisi semmoinen pussi ostaa. Ja kun se on runsaskuituista niin se on vain plussaa. :)

      Poista
  2. Jee! Ostin justiinsa summamutikassa kiwihedelmiä, vaikkei varsinainen käyttötarkoitus ollutkaan vielä selvillä. Ajattelin, ett ne voisi lätkäistä jonkun ihanan pehmoisen chiahyytelön päälle, mutta tämäkin on pätevä vaihtoehto. Nam! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tässä viimeaikoina ihastunut kiwiin sen ihanan makeuden takia. Ennen saatoin syödä hedelmäni todella raakoina, koska olin malttamaton, mutta nykyään jaksan kyllä odottaa muutaman päivän täydellistä kypsyyttä sen makeuden takia. :)

      Tämän resepti toimisi luultavasti myös kivasti chian kanssa, jos kotoa ei vaikka löytyisi psylliumia. Toivottavasti pidät lopputuloksesta, jos aiot tätä tehdä! :)

      Poista
  3. Apua mitä herkkuja täällä on! Oon jumitellu vesikielellä koko aamun näitä postauksias. Menee kyllä moni juttu omaankin kokeiluun :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. : D Hheh. Ruokakuvat saa melkein aina veden kielelle, ainakin itsellä! :)

      Testaa ihmeessä ja kerro toki mitä tykkäsit! :p

      Poista