keskiviikko 13. elokuuta 2014

Rapea lisä ruokiin - tai sellaisenaan naposteltavaksi!

Ruoan ei tarvitse maistua tylsältä, eihän? Näiden rapeiksi paahdettujen wasabisten merileväherneiden kanssa ruoka kuin ruoka herää uudelleen eloon. Rapsakkuuden ja mielenkiintoisen wasabisen maun lisäksi annoksesi saa mukavan kasviperäisen proteiinilisän. Voit ripotella näitä esimerkiksi lempisalaattisi tai -wokkisi sekaan tai napostella ihan sellaisenaan. Rauskis.. :)


Tarvitset:
pikaherneitä (GoGreen)
oliiviöljyä
merisuolaa

Kaiva kaapistasi paistinpannu ja kaada herneitä pannulle niin paljon, että pohja peittyy. Pane pannu täysillä olevalle levylle ja paahda herneitä kunnes ne saavat sopivasti väriä. Varo polttamasta! Nosta pannu pois levyltä, kun herneet ovat paahtuneet ja suihkaise päälle pari suihkaisua oliiviöljyä, ripaus suolaa ja pari murskattua merilevälastua. Sekoita. Tarjoile haluamallasi tavalla. 


PS. reseptissä käyttämäni Ruohonjuuresta saamani merilevälastut sopivat täydellisesti myös popcornien mausteeksi, njam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti