maanantai 13. lokakuuta 2014

Syysiltojen kanelinen lämmittäjä

Tiedättekö sen tunteen, kun töistä kotiin tultua tekisi mieli vain käpertyä sohvan uumeniin viltin sisälle, ottaa kuppi höyryävän 
kuumaa teetä ja sytyttää pieni tuikku tunnelmaa luomaan? Avata ehkä telkkari tai sitten vain olla ihan hiirenhiljaa, olla vain, nauttia. 
Antaa ajan kulua stressaamatta mistään. Uppoutua hetkeksi johonkin ihan muuhun, johonkin, joka saa vienon hymyn huulille. 
Johonkin, mistä tulee hyvä olo. 

Vaikka syksy tuo tullessaan nenän pään kylmettävät ilmat, on näissä jotain maagista taikaakin. Puut ovat ulkona kuin suoraan 
pikkulapsen värityskirjasta ja hämärtyvät illat tekevät kaduista aavemaisen hiljaiset. Korkealla yllä lentävien hanhien vaimea ääni 
kantautuu korviin ja viimeiset lehdet leijailevat alas puista. 
Syksy on tullut, niin sen on oltava.


Ylläolevissa kuvissa esiintyy yksi Pukan uusista teemauista ja yksi uusista suosikeistani. Villiomenien ja kanelin loistava kombo yhdistettynä inkiväärin mausteisuuteen ja lakritsin makeuteen. Häivähdys raikasta appelsiinia ja kardemumman omenapiirakkaimaista makua - yrttitee, joka saa syksyiset illat tuntumaan lähes luksukselta. Tähän kylkeen kun saisi vielä tummalla suklaalla kuorrutettuja inkivääripaloja, olisi hetki, tämä hetki, ääriään myöden täydellinen.

ps. suosittelen tsekkaamaan myös Pukan muut mielenkiintoiset uutuudet!

Tuote on saatu testiin Ruohonjuuresta.


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! Nauttikaahan syksyn viimeisistä värikkäistä päivistä ja miellyttävän kirpeistä ilmoista. 


6 kommenttia:

  1. Pakkohan tuota teetä on saada :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihanaa teetä kyllä ja sopivan paljon makua yhdestä pussista. Ensi kerralla Ruohonjuuressa käydessäni nappaan mukaan myös tummasuklaainkiväärejä, ne sopisi tuon teen kanssa aivan loistavasti yhteen. Njams! <3

      Poista
  2. Ahh tämmöiset tekstit on ihan kidutusta kun oon tällainen teefriikki! ;) Näyttää niin hyvältä!
    www.karhusportscience.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy kanssa kovanluokan teefriikki. Uusien makujen testailu on aina mahtavaa vaikka kaikki teet eivät "friikkiydestä" huolimatta omalla kohdallani kolahdakkaan. Tämän kanssa kyllä kolahti, ja lujaa! :)

      Poista
  3. oh, tää tee sopisi mieluusti tällaiselle jouluhullulle, niinkuin minä.^^ Voin jo mielessäni kuvitella, kuinka taivaallista tuo tee on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo tee on kyllä eeerittäin herkullinen makunautinto, yummie! Makua on juuri niin paljon kuin vain voi toivoa. :)

      Poista