maanantai 6. lokakuuta 2014

Viljaa yllättävissä paikoissa - teessäkin?

Kuinka moni keliaakikko ja vilja-allerginen on tarkastanut aina teetä ostaessaan ainesosaluettelon? Ihan varmuuden varalta vaan. Tai edes, jotta saisi tietää mitä kaikkia herkullisia mausteita se sisältää. Toivottavasti mahdollisimman moni on. Mikäli et ole, suosittelen tekemään sen tästedespäin aina. Jaa miksikö? Siksi, koska esimerkiksi Yogi Tea:n monet teemaut sisältävät ohramallasta, joka ei meille allergikoille tai keliaakikoille sovi. Tällaisia makuja ovat muun muassa Yogi Tea:n Choco Chili, Licorice, Choco, Stomach Ease ja Calming. Suosittelen myös kahviloissa tarkastamaan teiden sisällön. Omaksi parhaaksesi vain. Ja vatsasi ja terveytesi.
  Terveisin, real tea lover ♥

11 kommenttia:

 1. Oho, en kyllä ole tajunnut tarkistaa teepaketeista tuota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljoja työnnetään nykyään kyllä moneen paikkaan, mutta mielestäni teihin niitä ei tarvitsisi laittaa! Mitähän ne, ohramaltaat, teissä edes tekevät? Tuovat makua vai väriä? Vai molempia. Noh, tässä riittää pohdittavaa. :)

   Poista
 2. Joo se on aivan älytöntä miten monissa tuotteissa on gluteenia! Tuli muuten ihan hirveä teen himo kun katseli näitä kuvia!

  www.karhusportscience.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Moniin tuotteisiin käytetään viljoja, gluteenia, koska se on halpa raaka-aine. Mutta miksi sitä täytyy olla teissä?! Noh, kaikkea ei voi käsittää. :)

   Poista
 3. Apua! Nyt iski teekateus!! Mäkin haluan tollasen valikoiman eri teelajikkeita… :P

  Ootko muuten menossa Indiedaysin inspiration päivään tai illan blog awardseihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, eiku teeostoksille vaan ;) Multa löytyy tällä hetkellä jotain ehkä neljääkymmentä eri luomuteetä mut osassa paketeista on ihan pari pussia teetä vaa jäljellä.

   Oon menossa kumpaankin. Ootkos sä?! Ois jännä törmätä vaikka oonkin aika ujo tyttö! :)

   Poista
  2. Täytyy kyllä suunnata saman tien kun näin sun teevalikoiman! :D

   Hei mietin et jos sulla ei oo suunnitelmia jo tehty niin mennäänkö porukassa? :)

   Poista
  3. Mä olen jo pyytänyt ja ilmoittanut avecikseni siskoni (ujouteni takia), mutta tuskin tämä mitään haittaa! Ainakin tapaaminen siis sopii loistavasti. :)

   Poista
  4. Jes, olis kyllä kiva tavata sinua ja muitakin kanssabloggaajia, joihin ei tule tällaisten tapahtumien lisäks hirveästi törmättyä! :)

   Poista
 4. Täällä myös yksi, joka on tulossa molempiin id tapahtumiin. Moikkaillaan jos tavataan :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkaillaan ihan ehdottomasti! Jännää päästä näkemään lukijoita ja niitä bloggaajia, joiden blogeja itse seuraa. :)

   Poista