perjantai 30. tammikuuta 2015

My favorite natural cosmetics

Tässä ne ovat, minun suosikkini. Kosmetiikkasuosikkini.


Käytän kosmetiikkaa hyvin, hyvin vähän, mutta silloin kun käytän, haluan käyttää vain ja ainoastaan tuotteita, joista todella pidän. Kysymykseen eivät siis tule "tavalliset" tuotteet, koska ne... No, ne ovat täynnä kaikkea muuta kuin hoitavia ainesosia ja suurimmasta osasta löytyy isot määrät vettä. Tämän takia tuotteita kuluu huomattavasti suurempia määriä kuin kunnollisia, laadukkaita, tuotteita. Samaan aikaan jätettä kertyy ainakin tuplasti, triplasti ellei jopa enemmän, kun puteleita kannetaan kotiin sen minkä kerkeää. Minä en siihen ryhdy. Kosmetiikkavalinnoissani kysymykseen eivät myöskään tule eläimillä testatut tuotteet, koska eläimet... Eläinrääkkäystä en siedä, en karvan vertaa, mutta sen te varmaan osasittekin jo arvata minut ja blogini nimen tuntien.

Milloin sitten käytän kosmetiikkaa? Hiukset pesen haalealla vedellä useimmiten kaksi kertaa viikossa shampoon ja hoitoaineen kera. Viime viikon loppuun saakka hiusteni puhdistuksesta vastasi Laveran Repair & Care -shampoo, joka kesti käytössäni lähes vuoden verran. Hoitoaineeni kanssa on sama juttu. FLOW kosmetiikalta viime vuoden helmikuussa saamani kehäkukkahoitoaine ei vieläkään ole loppu. Ja onneksi ei ole, nimittäin tuotteesta tuli jo ensikokeilulla lähes vuosi sitten suursuosikkini. Sen jälkeen sitä on kulunut muutamia satunnaisia kertoja lukuunottamatta jokaisella pesukerralla. Ällistyttävän toimiva ja ihanan, luonnollisen, tuoksun omaava hiushoito. Sanoisin, että jopa täydellinen.

Mikäli mielit lukea aiemman kirjoitukseni tuotteesta, painahan tästä.

Kasvot pyrin pesemään yhdestä kahteen kertaan päivässä, aamuisin ja iltaisin. Olen todennut sen olevan minulle se toimivin tapa. Ihoni pysyy näin hyvässä kunnossa eikä kuivumisesta ole merkkiäkään. Millä sitten kasvoni pesen? Viime vuodesta lähtien huolellisesta kasvojeni pesusta on vastannut FLOW kosmetiikan savi-merileväkasvosaippua. Tuote on äärettömän riittoisa ja mukavasti hierova ja omaa kaiken lisäksi erimomaisen puhdistustehon kuitenkaan kuivattamatta ihon pintaa. Tuoksu saippuassa on hyvin mieto, joten se sopii luultavasti hyvin myös hajuherkille ihmisille.

Koska kasvosaippuani ei kuivata ihoani ollenkaan, rasvaan kasvoni erittäin harvoin. Kertoja kertyy kuukaudessa ehkä kahdesta viiteen ja nekin kerrat, kun voidetta sipaisen ovat enemmänkin itseni hemmotelua. Paras tuote tähän on ehdottomasti FLOW kosmetiikan ihanalla tuoksulla varustettu ruususheavoide, joka nimensäkin mukaisesti tuoksuu ruusulta ja aivan ihanalta sellaiselta. Voide on huoneenlämmössä melko kiinteää, mutta käsien lämpö saa sen "sulamaan" hetkessä. Levittäminen käy helposti ja tuloksena on todella kosteutetun, terveen, tuntuiset kasvot.

Pienempiin "vikoihin", eli nykyään harvoin kasvoissani esiintyviin kuiviin kohtiin, olen tykännyt sipaista FLOW kosmetiikan hoitavaa hamppuvoidetta. Pieni ja kevyt puteli kulkee helposti mukana. Koostumukseltaan voide täyteläistä ja sopivan paksuista - ei lirua saati sitten kovaakaan - ja tuoksultaan varsin miellyttävää, aavistuksen ehkä hamppuun ja saveen vivahtavaa. Vaikka voiteen väri on vaaleanvihreä, ei se värjää kasvoja vihreiksi, paitsi ehkä kateudesta, hehe... Parhaita puolia voiteessa on myös se, että sitä voi levittää oikeastaan minne vain ruumiinosasta riippumatta ja olenpa itse rasvannut sillä jopa huulenikin.

Löytyykö minun suosikkieni joukosta myös sinun suosikkejasi?

Postaus EI OLE toteutettu yhteistyöpostauksena FLOW kosmetiikan kanssa vaan mielipiteet ovat täysin omiani.

4 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia, kaikki uusia tuotteita minulle. Mutta testaamieni perusteella arvaan jo että nuokin aivan yhtä ihania.

  Suloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkien kehujensa arvoisia tuotteita! :)

   Huomasin joitain päiviä sitten, että käyttämäni kasvosaippua on ilmeisesti poistumassa valikoimista, kun se on useassa paikassa alennuksessa. Täytyy siis täydentää kiireen vilkkaa varastot parilla tai muutamalla uudella saippuapalalla. :)

   Poista
 2. Kiitos tästä Nanne! :)
  Olen itse elänyt pitkään tavallaan "ilman" mitään kauneustuotteita. Tai ,en ole nähnyt niiden eteen samalla tavalla vaivaa kuin vaikkapa mitä näen vaatteiden eteen. Nyt kuitenkin olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja päättänyt hankkia kunnon tuotteet. Haluan myöskin, että tuotteeni ovat luonnonkosmetiikkaa, joten sain sulta paljon hyviä vinkkejä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, Liisa! :)

   Suosittelen todella panostamaan sellaisiin tuotteisiin, joista oikeasti on apua. Monista kaupoista löytyy testereitä ja joistain kaupoista voi saada esimerkiksi vaikka voidetta kotiin mukaan testattavaksi. Silloin voi välttyä virheostoksilta, kun tuotetta saa rauhassa kokeilla. :)

   Poista