tiistai 7. huhtikuuta 2015

Suupielet suklaassa, UUTUUSSUKLAASSA!


Muutama viikko sitten Organic Health Oy:lta / Luomuruokatukulta otettiin minuun yhteyttä ja kyseltiin josko olisin halukas vastaanottamaan iChoc:in vegaanisia ja luomulaatuisia uutuussuklaita testiin. Kauaa ei tarvinnut päätöstä pohtia, koska kenelle nyt ei suklaa maistuisi? ;)

Paketti saapui mukavasti iltatoimituksena kotiinkuljetettuna muutaman päivän päästä vastauksestani. Pahvisen laatikon sisältä paljastui kauniisti hopeanvärisellä paperilla paketoitu pienempi laatikko kauniine kultaisine lahjanaruineen. Tuon pienemmän paketin sisältä paljastui yhteensä kahdeksan kappaletta näitä iChoc:in uutuussuklaita kaikkiaan neljässä eri maussa sekä uusia raakapatukoita (niistä lisää myöhemmin!). Mitä makuja paketista sitten löytyikään? Vegaanista valkosuklaata, vaaleaa nougatsuklaata, tummahkoa appelsiini-mantelisuklaata sekä keksein maustettua suklaata.

Suklaat pääsivät testiin pari viikkoa lähetyksen jälkeen. Jokaista (lukuunottamatta yhtä) makua maisteltiin pala kerrallaan hitaasti nauttien, jokaiseen suupalaan keskittyen. Eroavaisuuksia löytyi niin koostumuksessa kuin maun vahvuudessakin.


iChoc White Nougat Crisp : koostumukseltaan näistä suklaista pehmein sekä suussasulavin. Maussa vahva hasselpähkinän maku ja seassa rapeaa hasselpähkinäkrokanttia.

iChoc Almond Orange : maultaan suklainen ja eniten "perinteistä" suklaata muistuttava makunautinto, jonka seassa raikas appelsiinin maku ja rouskuvia mantelipaloja. Väriltään tumma, mutta ilman tummasuklaan kitkeryyttä. Makua tasapainottavat hasselpähkinätahna sekä riisimaitojauhe.

iChoc White Vanilla : pehmeän täyteläinen ja mukavan makea, koostumukseltaan silkkinen, suklaa. Maussa (ja ulkonäössä) miellyttävästi vaniljaa.

Samaan sarjaan kuuluu myös iChoc Choco Cookie, joka sisältää keksin muruja, joten se ei sovi vilja-allergikoille tai keliaakikoille.

Jokainen näistä maistamistani suklaista ansaitsisi ylistyssanat yllättäen minut positiivisesti! Valkosuklaa ei koskaan ole ollut lemppariani, mutta tämä iChoc:in vaniljainen valkosuklaa vie kieleni mennessään alta aikayksikön. Vaalea hasselpähkinäsuklaa toi mieleeni hasselpähkinätahnan, joka on muuten äärettömän hyvää ihan sellaisenaankin. Appelsiininen suklaa taas toi mieleen lapsuuden Porvoo-käynnit, jolloin nappasimme mukaamme aina appelsiinisia herkkusuklaita. Tämä versio on kuitenkin jotain vieläkin parempaa - appelsiinin ja suklaan yhdistelmä ei vaan petä koskaan ja rouskuvat mantelipalat tuovat mukavan pikkulisän!

Kaikki iChoc:in suklaat ovat vegaanisia ja luomulaatuisia. Tuotteet valmistetaan tuotantolinjoilla, joilla on käsitelty viljoja, muita pähkinöitä sekä maitoa, joten herkimpien kannattaa olla tarkkana.

Pikaisella Googlettelulla törmäsin suklaisiin ainoastaan Ruohonjuuren sekä Ekolon verkkokaupassa, joten MARSMARS esimerkiksi suosikkikauppaani Kampin Ruohonjuureen!

*suklaat saatu Organic Health Oy:ltä / Luomuruokatukulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti