maanantai 4. toukokuuta 2015

Luonnonmateriaalien kauneus

Heippa uuteen viikkoon! Vaput on nyt vietelty ja muutamasta lomapäivästä nautittu syöden ja rentoutuen siskon ja hänen lapsensa kanssa. Mahaan on uponnut muun muassa nameja, suolaisia herkkuja, nepalilaista ruokaa ja tortilloja. Maha on arvatenkin ollut kuin ilmapallo viimeisten päivien ajan ja oivoi, kuinka ihanaa onkaan taas palata tuttuun ja turvalliseen ruokavalioon - ei mahakipua tai muitakaan ikäviä vaikutuksia. Vastapainoksi syöpöttelylle saimme myös liikuttua ihan mukavasti. Perjantain, eli vappupäivän, aloitin itse kahdeksan aikoihin tunnin lenkillä ja porrastreenillä. Lenkin jälkeen kulautin kurkustani alas vaniljajauheella maustetun kurkku-vadelmasmoothien - ja ahh, se vasta herkullista olikin. Aamupäivästä otin ylioppilaslakki päässä suunnaksi keskustan, jossa kiertelimme siskoni ja Sampan, siskon lapsen, kanssa parisen tuntia. Sekä perjantai- että lauantai-iltana kävimme päivän päätteeksi iltakävelyllä meren rannassa. Oli todella kaunista ja raikas ilma teki erityisen hyvää kaiken herkuttelun ja tuhdin olon vastapainoksi. Sunnuntaina saimme vielä kulutettua parin päivän aikana syömiämme ruokia pihan kunnostamisen ja uuden nurmikon tekemisen merkeissä.


Mutta palataanpa nyt tuohon otsikkoon. Muuttoni lähestyy kovaa vauhtia ja kaappeja on tyhjennelty ja tutkittu jo parin viikon ajan. Tänään käsiini osui joskus kouluaikoina suunnittelemiani ja valmistamiani kännykkätelineitä. Silloin nämä tuntuivat todella vähäpätöisiltä ja jopa rumilta, mutta vuodet ovat tehneet tehtävänsä ja sitä osaa taas arvostaa oman käden jälkeään. Saatoin jopa ihastua näihin uudelleen. Uudessa kodissa tulee siis varmasti olemaan paikka yhdelle telineelle - siitä olen täysin varma. Muut noin 15 telinettä ovat vielä toistaiseksi vailla kotia.


Arvostatko sinä sisustuksessa luonnonmateriaaleja?

PS. Luetteko mielellänne blogistani silloin tällöin myös jotain muitakin kuin ruokajuttuja? Vai onko ruokajutut se mitä te erityisesti haluatte?

4 kommenttia:

  1. Muutkin kuin ruokajutut ovat kivoja!

    VastaaPoista
  2. Kivointa on jos blogisi pääpaino on ruokajutuissa, mutta silloin tällöin (tai vähän useamminkin) on kiinnostavaa lukea muustakin elämästäsi! Minua ainakin kiinnostaa bloggarit kokonaisuutena, sama pätee siis sinuun :)

    VastaaPoista
  3. Luonnonmateriaalit on meillä ihan ykkösiä ja pyrinkin tässä pikkuhiljaa heivaamaan muoviset esineet pois meiltä. Minua kiinnostaa kaikki, ruokajutut toki on ihan oma juttunsa, mutta kyllä luen vaikka useamminkin muitakin juttuja. :)

    VastaaPoista