sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Maailman paras perhe

Moikka! Huhh, jopas on ollut viikko. Töitä on painettu oikein urakalla ja samalla stressattu tulevasta muutosta. Laatikoita alkaa olla pakattuna jo ihan hyvä määrä, mutta edelleen kaapit pursuavat jos jonkinmoista roipetta ja vaatetta, joista olisi ihan mukava päästä eroon. Kaikista kivointa tietenkin olisi vain luopua kaikesta turhasta ja aloittaa minimalistinen elämä muutamien välttämättömien tavaroiden kanssa. Ihminen kun loppujen lopuksi tulee toimeen melko vähälläkin tavaramäärällä. Vai mitä mieltä sinä olet?

Eilen iltapäivällä pistin aivoni narikkaan kaiken stressin pyörteissä ja suuntasin luonnon keskelle mökillemme Tammisaareen. Yksi yö teki hyvää niin hyvää, että ei edes järkeäkään. Hyvää ruokaa, saunomista, raitista ilmaa ja pientä nikkarointia - kaikkea mistä ei voi kuin vain nauttia. Unohtamatta tietenkään seuraani, perhettä. Perhettä, joka minulle on suunnattoman rakas. Rakas, vaikka välillämme on silloin tällöin ollut ikäviä riitoja, niin lyhyitä kuin vähän pitempiäkin. Kaikesta on kuitenkin aina selvitty. Onneksi. ♡ 

Tänään aamumme alkoi aamiaisen teolla siskoni kanssa. Pöytään päätyi äidille kauniiden valkovuokkojen lisäksi paria eri leipää sekä rutkasti erilaisia leivänpäällisiä. Tavallisista arkiaamiaisista poiketen sai masuunsa täytettä myös hedelmistä ja erilaisista manteleista. Kaiken kruunasivat juuri keitetty kahvi sekä tuorepuristettu appelsiinimehu. Iltapäivästä nautimme vielä herkullisen raikasta kaikille soveltuvaa kakkua.

Vielä kerran, hyvää äitienpäivää ÄITI ja kaikki muutkin äidit!


Kuinka sinun viikonloppusi sujui?


4 kommenttia:

 1. Vitsi mikä fiilis ja rauha näissä kuvissa! Itsekin oon huomannut että hektisen kevään keskellä kaipaan joka päivä vaan enemmän ja enemmän mökkeilemään luonnon rauhaan. Sielu lepää niissä maisemissa! :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  ps. kommentoisin paljon useammin jos puhelimella kommentointi toimisi kätevämmin, aina se ei toimi ollenkaan. Lueskelen kuitenkin aina uudet jutut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Rita! :)

   Luonnon helmassa fiilis on ihanan vapautunut ja rentoutunut. Kelloa ei tarvitse tirkistellä ja mihinkään ei ole kiire. Kaikki tuntuu niin hyvältä. Stressi kaikkoaa ja murheet unohtuvat - asiat helpottuvat. Aiai, minä niin nautin.

   Jos vain voisin ja pystyisin, asuisin jossain aivan muualla kuin täällä kaupungissa. Noh, kunhan nykyinen asuntolaina on maksettu pois niin saa nähdä minne askeleet vievät. Eihän sitä koskaan tiedä, varsinkaan kun tapani ei ole suunnitella tulevaa erityisen paljoa. :)

   Myös sinne mukavaa alkanutta viikkoa! :)<3

   Poista
 2. Onpa kuvauksellinen lapsi! Ihania kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samu, siskoni lapsi, viihtyy kyllä kameran takana ihan mukavasti :) Tosin joskus naama vääntyy ties mihin ilmeisiin, mutta mikäs siinä - lapsethan ovat lapsia! :)

   Poista