tiistai 30. kesäkuuta 2015

Sadepäivän kaunein ja maittavin kaurapuuro


Yhteen annokseen tarvitset:
1dl kaurahiutaleita
2dl vettä
ripaus suolaa
+
pari puna-apilaa

Valmista kaurapuuro. Kiehauta kattilassa 2dl vettä ja lisää hiutaleet. Käännä levy nollille ja jätä puuro hautumaan kannen alle noin kymmeneksi viideksitoista minuutiksi. Älä käy sekoittelemassa turhaan, jotta puuro pysyy koostumukseltaan hyvänä. Mausta valmis puuro ripauksella suolaa. Koristele annos makeilla ja mehukkailla puna-apilan kukilla ja muutamilla lehdillä. Nauti!


2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen annos: kirjaimellisesti kukkaniitty lautasella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Maikki! :)

      Nuo apilat ovat kauniita koristeita, mutta myös erittäin hyvänmakuisia! Sopivat kivasti esimerkiksi smoothieta (tai tässä tapauksessa puuroa) maustamaan. :)

      Poista