perjantai 10. heinäkuuta 2015

Korento kaunoinen

Moikka muruset! Tulin vain pikaisesti toivottamaan mukavaa viikonloppua tämän kauniin juuri ottamani korentokuvan kera. Komea, kertakaikkisen komea eläin! Vai mitäs tuumitte? Itse seurasin lumoutuneena tämän korennon puuhia niityllä lähes parinkymmenen minuutin ajan lähes hievahtamatta. Siipiin kauniisti osunut valo teki eläimestä vielä ainakin kymmenen kertaa kauniimman. Niin kauniin, että kamera sai hetken odottaa olalla tyhjän panttina.

Samalla reissulla nappasin metsästä mukaani melko reilun annoksen metsämansikoita ja mustikoita. Ja ei, marjat eivät tällä kertaa päätyneet pakkaseen ja ihan syystäkin. Niistä syntyi yksi kesän parhaista herkuista. Herkku, joka kätkee sisäänsä sopivasti soijajogurttia, reilun annoksen gluteenitonta kauratalkkunaa ja ripauksen herkullisen paahteista kookossokeria. Niin, ja niitä marjoja, reilusti marjoja! Aijai... Tuskin maltan lopettaa tätä marjoista hehkuttamista vielä hetkeen - niin herkkuja ne ovat.

Mutta nyt... Se herkku, se jääkaappikylmä herkku, se odottaa syöjäänsä!


Ihanaa alkanutta viikonloppua ja muistakahaan nauttia - oli se sitten luonnosta, toistenne seurasta tai ihan mistä vain! 

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Oi, kiitos! :) Oli kyllä kertakaikkisen kaunis olento, että huonoa kuvaa siitä ei olisi saanutkaan. <3

      Poista
  2. Ihana korento <3 Löysin vasta blogiisi, mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva ja tervetuloa lukemaan juttujani! :))

      Poista
  3. Korennot on niin kauniita, pienenä jaksoin aina ihastella niitä kun asuimme paikassa jossa niitä lenteli paljon <3 Voiko marjoja koskaan hehkuttaa liikaa ;) Koiran kanssa aamulenkillä käydessäni tänään popsin aamupalaa suoraan pusikosta, voi että oli hyvää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin jaksoin aina jo lapsena ihailla korentoja :) Saatoin istua hiljaa paikoillani monta tovia, jotta sain korennon laskeutumaan päälleni. Se sai hymyn huulille! :)

      Ahh, ihanaa! Minäkin taidan vielä ehkä tänään tai sitten viimeistään huomenna käydä noukkimassa muutaman litran noita luonnon karkkeja. :p

      PS. Kohta on jo melkein vadelma-aikakin, yummie!

      Poista