tiistai 14. heinäkuuta 2015

Vieläkö muistat nämä raakaherkut?

Moikka ja mukavaa alkanutta viikkoa! Viime päivät ovat hujahtaneet ohi hurjaa vauhtia mukavissa merkeissä. Aika on kulunut pääosin metsässä mustikoita poimien ja niityn reunalla metsämansikoita noukkien. Kipot ja kulhot ovat täyttyneet pikavauhtia satoisan vuoden ansiosta. Ei ole täytynyt miettiä, että mihin sitä kätensä pistäisi - ei ainakaan niillä parhailla paikoilla - vaan mustikoita on osunut sormiin sen minkä on kerinnyt. Herkuttelun ohella pakastimeenkin olen saanut haalittua jo melkoisen määrän, useita litroja, noita luonnon omia karkkeja. Seuraavaksi on tiedossa tuon kylmälaitteen tyhjennys kaikista "turhista" syötävistä. Kyytiä saavat niin viimeiset ruusukaalit, pikkuporkkanat kuin kukkakaalitkin. Ja ei, en missään nimessä ole niitä pois heittämässä vaan kyllä ne päätyvät ruoakseni. Herkkuja kun nekin ovat!

Mutta niin, asiaan! Ajattelin tulla muistuttamaan teille näistä muutamista ihanista herkuista, joita olen blogihistoriani aikana kehitellyt. Tässä ne tulevat, kielen vievät raakaherkut. Kaikki reseptit ovat suhteellisen helppoja ja nopeita toteuttaa ja makukin on kerrassaan herkullinen. Ahh, yummiiee!



 



 

Löytyykö joukosta suosikkisi?


PS. Mikäli taskustasi löytyy jokin mainio vegaaninen ja gluteeniton resepti mustikoille, saa sen ehdottomasti jakaa - eikä pelkästään minun vaan myös kaikkien muiden iloksi! Joten nyt suosikkireseptit jakoon, oli se sitten raakaruokaa tai ei, otamme sen varmasti ilolla vastaan.

8 kommenttia:

  1. Nyt on taas sellaiset herkkuhimot täällä heti aamusta päällä ko katteli näitä kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tällaisia herkkuja saa syödä hyvällä omatunnolla vaikka joka päivä! Yksi raakapatukka, pari palaa raakasuklaata tai pari energiapalloa päivässä tekevät vain hyvää - niin minä olen ainakin huomannut! :)

      Poista
  2. Oi ihania reseptejä! Vesi herahti kielelle :)

    VastaaPoista
  3. Ihania herkkuja! Eka ja toka näyttää kaikkein parhaalta, ja kadehdin marja-apajoitasi täysillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahh, marjat - ne ovat parasta antia tällä hetkellä! Satuin eilen kokeilemaan hurjan hyvää herkkua, joka syntyi vain muutamasta raaka-aineesta. Vain "creamed coconut"ia, tuoreita metsämansikoita ja ripaus vaniljajauhetta. Ja ai, että mitä herkkua siitä syntyikään! NAM! :)

      Poista
  4. Luulin bannerikuvan perusteella kookossuklaata nougat-herkuksi, mutta eipä suklaakaan kulosta "pahalta". ;) http://rabbitglow.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nougatkin kuulostaa aivan ihanalta! Joskohan sitä seuraavaksi kehittelisi terveellisen version nougatista ;) Yummie!

      Poista