lauantai 15. elokuuta 2015

Kesän parasta - tai sitäkin parempaa - antia

Hiioooheei aurinkoiseen lauantai-iltaan! Täällä on vietetty kaunista kesäpäivää meren ja luonnon äärellä siskon luona. Herkullista ruokaa on uponnut masuun mukavasti - vai liikaakin? eheh.. ;), pakastin on saanut reilusti täytettä villivadelmista ja auringonpaisteestakin on keritty nauttia useita tunteja.

Erityisesti vallivadelmat ovat saaneet hymyn huuleen. Niitä on nyt niin paljon, että pakastimen saisi täpötäyteen ihan tunneissa vaikka joka toinen eksyisi suuhun. Marjojen laatu on ihan huippuluokkaa ja huonoja yksilöitä on lähes mahdotonta löytää. Luonnon aarteita parhaimmillaan ja ilmaisiakin vielä! Kyllä on sitten hienoa asua maassa, jossa jokamiehenoikeus on kaikkien asukkaiden käytettävissä. Ollaan siis ylpeitä ja iloisia kotimaastamme!

Miltäs omat pakastimenne näyttävät? Joko hyllyt ovat ääriään myöten täynnä mahtavia villimarjojamme kuten minulla? 
Metsämustikoita, villivadelmia, metsämansikoita... Lillukoitakin!PS. Muistattehan, että minut löytää Instagramista nimimerkillä lifetastesgood_nanne. Sinne siis, jos haluatte tietää minusta jotain mitä blogiin ei eksy!

2 kommenttia:

  1. Mansikoita (ei tosin metsästä) ja mustikoita on pakkasessa melkoinen määrä, mutta vielä löytyy kuitenkin sen verran tilaa, että taidan lähteä ainakin kerran vielä mustikkametsälle ;) nam nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voikun itsellenikin mahtuisi marjoja vielä pakkaseen, mutta ei mahdu edes desin vertaa :p No ei auta muuta, kun käyttää jo tänä kesänä pakastettuja marjoja pois, jotta pääsee vielä keräilemään ainakin vattuja ja puolukoita. Marjametsällä käyminen on ihan parasta! :)

      Poista