maanantai 24. elokuuta 2015

KitchenTimen jälkiruokakilpailu

Yllätyin iloisesti, kun sain joitain viikkoja sitten yhteydenoton keittiötarvikkeita myyvästä KitchenTime-verkkokaupasta. Minua pyydettiin mukaan reseptikilpailuun ja innostuin ajatuksesta oitis! 

Kilpailun ideana oli luoda kesäinen jälkiruoka käyttäen itse valitsemaamme keittiövälinettä kyseisen liikkeen valikoimista. Minä päädyin Russell Hobbsin 3-in-1-sauvasekoitinsarjaan sen monikäyttöisyyden vuoksi. Varsinkin näin mökkiolosuhteissa, on helppoa kun mukaan ei tarvitse roudata useita eri vempeleitä vaan yhdellä koneella tekaisee ruoan kuin ruoan. Vatkaa, soseuttaa ja silppuaa.. - kätevää! Ja täytyy muuten todeta, että aivan mahtava vekotin. 

Kilpailussa on mukana kuusi ruokablogistia, joista jokainen on luonut oman kesäisen jälkiruokansa. Reseptikilpailun voittaja on bloggari, joka saa Instagramissa eniten ääniä kuvalleen KitchenTimen Instagram-tilillä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan upea, kaikille liesille sopiva, Eva Solon Gravity-sarjan kattilasetti (à 311,92€). Settiin kuuluu kolme eri kokoista ruostumattomasta teräksestä valmistettua kattilaa. On setissä muitakin mahtavia ominaisuuksia, joten tähän arvontaan kannattaa todella osallistua. Eikun äänestämään siis - eikö vain?! ;)

Osallistuaksesi äänestykseen tykkään KitchenTimen Instagram-tilistä (kitchentimefi) ja äänestä mielestäsi parasta jälkiruokaa. Äänestys alkaa tänään kello 12 ja päättyy tasan viikon päästä, jonka jälkeen äänestäjien kesken arvotaan onnekas voittaja.


Kolmen värin jäätelöön tarvitset (4 annosta):
6 kypsää banaania
1dl villivadelmia
1dl metsämustikoita
+
koristeluun vadelman lehtiä sekä tuoreita vadelmia

Kuori ja pilko banaanit. Nosta ne tuoreiden marjojen kanssa erillisissä astioissa pakkaseen. Pakasta vähintään kolme neljä tuntia. Kun banaanit ovat jäätyneet, aloita jäätelön teko. Laita banaanipalat teholeikkurin kulhoon ja surauta tasaiseksi, sileän samettiseksi, massaksi. Jaa massa kolmeen osaan, yhteen vähän suurempaan ja kahteen pienempään. Yhden osan voi laittaa sauvasekoittimen kulhoon, yhden jättää teholeikkuriin ja yhden laittaa vaikka tarjoiluastioihin kylmään odottamaan. Lisää sauvasekoittimen kulhoon mustikat tai vadelmat ja surauta tasaiseksi. Tee samoin toiselle osalle, joka on teholeikkurissa. Asettele kolme eri jäätelömassaa vierekkäin tarjoilulautasille ja koristele esimerkiksi tuoreilla villivadelmilla sekä vadelman lehdillä.

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla koristeluun esimerkiksi mustikoita ja maistuvaa Jättipalsamia, jolloin samalla teet hyvän työn luonnon puolesta poistamalla laajalti levinnyttä haitallista vieraslajia. Nyt siis äänestämään!

2 kommenttia:

 1. Ennenkuin luin edes postausta loppuun saakka rupesin miettimään mitä itse olisin tehnyt ja päädyin ihan samaan jälkiruokaan kuin mitä teit! Selvästikin great minds think alike ;)

  www.karhusportscience.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! Banaanijäde kesähelteillä on kyllä paras herkku. Viilentävä ja samalla niin mukavan terveellinen. Mums! Tekemiseenkään ei mene muutamia minuutteja kauempaa. :p

   Poista