lauantai 26. maaliskuuta 2016

Mantelimaitoon keitetty helmipuuro


Hyvää lauantaihuomenta siskoni luota! ♥

Eilen illalla Kauneus&Terveys -lehteä lukiessani törmäsin helmipuuroreseptiin ja olihan tuota lapsuuden herkkupuuroa sitten tehtävä heti aamulla. Reseptistä poiketen keitimme puuromme makeuttamattomaan mantelimaitoon kookosmaidon sijaan. Viimeistelimme annoksemme blendatulla mangososeella, jonka sekaan ujutimme muutamia viinirypäleitä ja banaanipaloja. Loppusilauksen hoitivat pakastinkylmät viime kesänä keräämämme villivadelmat. Annoksista tuli kauniit ja erittäin herkulliset - kahmimme nimittäin masuihimme kumpikin kaksi annosta, yums!

Nyt jatkamme muita juttuja, joten ei muuta kuin erittäin mukavaa lauantaita ja viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä! Mites kauan tota helmipuuroa pitää keittää? Ja voitko laittaa nesteen ja suurimoiden määrätkin vastaukseen:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on muutes tosi ihana ja inspiroiva blogi, toivottavasti tulee lisää raakaherkkireseptejä!

      Poista
    2. Heippa Mona ja kiitos kehustasi! :)

      Helmipuuro valmistuu melko nopeasti - keittoaika on noin kymmenen minuuttia. Tähän puuroon on käytetty litran makeuttamaton mantelimaitotölkki ja noin 3dl perunasuurimoita. Määrästä riittää hyvin neljälle syöjälle.

      Poista