perjantai 4. maaliskuuta 2016

Suussasulava päärynäleipä

Silloin tällöin on mukava kaivella vanhoja arkistoja ja muistutella mieleen mitä kaikkea herkullista sitä onkaan tullut kehiteltyä blogihistorian aikana. Ruohonjuuren eilinen Instagram-päivitys mantelitahnasta sai mieleni halajamaan tuota taivaallista ja syntisen hyvää herkkua. Siksipä ajattelin samalla muistutella myös teitä tuosta huikeasta tuotteesta ja ihanasta pari vuotta sitten luomastani suussasulavasta päärynäleivästä. Täydellisen pehmeäksi ja makeaksi kypsynyt mehukas päärynä yhdistettynä kermaisen sileään mantelitahnaan on takuuvarma herkku. Herkku, joka vie jalat alta - alta aikayksikön!

Suussasulavan päärynäisen herkkuleivän reseptiin pääset TÄSTÄ



Ihanaa ja herkullista viikonloppua!


1 kommentti:

  1. Ei vitsi en kestä miten ihanan rapealta toi pinta ja mehevältä toi sisus näyttää! <3

    VastaaPoista