keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Misotahnalla maustettu papu-kasvishöystö


Yhteen annokseet tarvitset:

1kpl sipuli
1kpl valkosipulinkynsi
1kpl porkkana
puolikas kesäkurpitsa
1kpl tomaatti
100gr papuja
50gr pinaattia (pakaste)
2tl misotahnaa + loraus vettä
ripaus tai pari chilijauhetta
+
öljyä paistamiseen

Sulata pinaatit. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sekaan reiluiksi paloiksi leikattu sipuli, hienonnettu valkosipulinkynsi ja siivutettu porkkana. Kuullota hetken aikaa miedolla lämmöllä. Pilko kesäkurpitsa lohkoiksi ja nosta pannulle muiden ainesten sekaan. Paista kunnes ainekset ovat kypsyneet sopivasti. Lisää viimeiseksi joukkoon sulatettu pinaatti, valutetut pavut ja tomaattikuutiot. Mausta lorauksella vettä ohennetulla misotahnalla ja chilillä. Kuumenna.

Nosta valmis papu-kasvishöystö lautaselle ja viimeistele oluthiivahiutaleilla ja tuoreilla ketunleivillä. Nauti!

1 kommentti:

  1. ooh, miten kaunis blogi täältä löytyi!! Liityin heti seuraajaksi :)

    VastaaPoista