keskiviikko 24. elokuuta 2016

YogiTean upean uljaat uutuudet


YogiTea:lta on hiljattain tullut markkinoille kaksi mielenkiintoista uutuusmakua, *marjainen Immune Support sekä *sitruksinen Matcha Lemon. Kovana teenjuojana olinkin innoissani, kun Ruohonjuuri tarjosi nämä uutuudet minulle maisteltavakseni.

Ensimaistelu tapahtui eilen illalla, kun sain siskoni kylään. Haudutimme kupillisen kumpaakin sorttia ja maistelimme niitä yhdessä. Siskoni ensireaktio *Immune Supportista oli, että "tästähän tulee ihan joulu mieleen". Ainesosaluetteloa tutkaillessamme pystyimme vain toteamaan, että ei ihmekkään. Jouluisia mausteita löytyi nimittäin useita, kanelia, kardemummaa, inkivääriä... Marjaisen makunsa tee on saanut ruusunmarjasta, acerolamehusta ja seljanmarjasta. Voisin helposti kuvitella juovani tätä pitkin talvea vilttiin kääriytyneenä. Saattaa kuitenkin olla, että tämä kyseinen paketti on siihen mennessä kulutettu loppuun jo moneen kertaan - aivan varmasti!

Toinen uutuus, *Matcha Lemon, yllätti minut totaalisesti. En ole koskaan ollut vihreän teen ystävä, mutta tämä vei minulta melkein jalat alta! Maku ei ollut lainkaan ruohoinen eikä tunkkainen vaan raikas ja erittäin miellyttävä. Sopivasti sitruksinen, mutta ei kuitenkaan liikaa. Mausta pystyi aistimaan myös hienon lakritsinjuuren aromin. Mielessäni kerkesin jo miettimaan kuinka herkullista jääteetä tästä saisi kylmäuuttamalla. Se tosin jää vielä odottamaan toteutustaan - nautitaan nyt ensin useat kupilliset tätä lämmintä herkkua!


Teet maisteltuani ajattelin vielä asettaa itseni kiperään tilanteeseen valitsemalla näistä kahdesta oman suosikkini. Tällä kertaa valinta oli kuitenkin niin vaikea, että mihinkään lopputulokseen ei päästy. YogiTean useista - toinen toistaan herkullisimmista - mauista olisi lähes mahdoton valita vain yhtä lempparia. Kyseessä on nimittäin kiistatta yksi parhaista teemerkeistä mitä tiedän. Loistavien makujensa lisäksi YogiTea saa täydet pisteet luomulaatuisuudestaan sekä ihanista mietelauseistaan teepusseissa.

Pystyttekö te nimeämään YogiTea:lta yhden suosikin?

*YogiTea:n uutuudet saatu Ruohonjuuresta.

2 kommenttia:

  1. Oi, teeuutuudet ovat aina tervetulleita! Toi matcha lemon kuulostaa mielenkiintoiselta. Mulla on vielä opettelemista matchateen makuun pääsyyn joten tämä voisi olla sopiva aloitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan Matcha Lemonia! Sopii takuuvarmasti myös aloittelevalle matchan juojalle, koska maku on todella lempeä ja suorastaan ihana. ♥

      Poista