keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Arvonnassa messulippuja ja suklaaunelmia


Heippa rakkaat ystäväiseni! Syksyn odotetuimmat messut lähestyvät kovaa vauhtia ja nyt onkin aika laittaa arvontaan viisi messulippupakettia Ekokauppa Ekolon toimesta. Kukin paketti sisältää kahden I love me -messulipun ohella valintasi mukaan yhden levyllisen luomulaatuista ja takuulla laadukasta Chocolate & Love -suklaata. Voi myös olla, että Ekolo ilahduttaa voittajia lisäksi yhdellä heidän itse valitsemallaan suklaamaulla. Sarjasta löytyy kaikkiaan seitsemän aistikasta makuvaihtoehtoa, joista viisi ovat vegaanisia. Omia makuhermojaan voi päästä hellimään esimerkiksi minttuisella tai kahvin makuisella tummasuklaalla.

Jos arpaonni ei suosi tällä kertaa, suosittelen kuitenkin lämpimästi messuja ja kyseisiin suklaisiin tutustumista. Ekolo osallistuu muuten tänä vuonna syksyn parhaaseen tapahtumaan entistäkin suuremmalla osastolla. Loistavien messutarjousten lisäksi osastolta löytyy myös kahvila, josta voi napata mukaansa vaikkapa laadukasta kahvia ja ihania luomuherkkuja. Hymyilevän henkilökunnan, maistuvat mussuteltavat ja päätpyöräyttävät tarjoukset löydät osastolta 7n41 tapahtuman Luonnollisesti-alueelta.

Arvontaan voit osallistua kertomalla mielipiteesi blogistani. Se voi olla joko kehu tai moite, idea tai toive. Asia, jonka haluaisit minun kuulevan. Liitä mukaan myös toimiva sähköpostiosoitteesi sekä yksi valinnainen Chocolate & Love -suklaalevytoive. Aikaa kommenttien jättöön on sunnuntaihin 16.10. saakka. Onnea arvontaan!


*Yhteistyössä Ekokauppa Ekolon kanssa.

44 kommenttia:

  1. Tämä olisi kyllä ihan huikeaa voittaa! Kahvisuklaa on ainaihanaa, sitä siis mielelläni maistaisin :) pidän blogistasi sillå jaat ne yksinkertaisetkin reseptit. Yksinkertaisuutta kaivataab ainakin minun arjessani usein :)

    VastaaPoista
  2. Perusvegereseptit, nämä on aina parhaita, varsinkin kun sinne erikoiskauppaan on matkaa... :)

    VastaaPoista
  3. Kahvisuklaa kuulostaa niin herkulta et en ees mieti muita! Blogi on tosi siisti, melkein jopa liiankin simppeli: tykkäisin, jos olisi olemassa selkeä navigointi arkistoon esim. vuosi/kuukausi. Noin muuten ulkoasu on tosiaan tämmönen siisti ja raikas, ja sisältökin on tosi miellytävää! Tykkään kyllä, en seuraisi muuten ;)

    VastaaPoista
  4. Hienoa olisi voittaa.Blogiasi on mukava lukea.Noita suklaita en oo maistanut.
    leea_tuominen@netti.fi

    VastaaPoista
  5. Toivoisin että postaisit leivontajuttuja enemmän :) mimmu000@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Sulla on kiva, reipas ja järkevä tyyli tehdä tätä, ilo seurata :)

    VastaaPoista
  7. Sulla on kiva, reipas ja järkevä tyyli tehdä tätä, ilo seurata :)

    VastaaPoista
  8. Ompa kiva arvonta, pakko osallistua! c: Musta sun blogissa parasta hienot ja laadukkaat kuvat! Leivontajuttuja luen ehkä mieluiten, vaikken itsekään mikään hirmuinen leipuri arkisin ole. :) Jos arpaonni suosii, niin tuo kahvisuklaa kuulosti jännältä, uusi tuttavuus... :)

    VastaaPoista
  9. Mukana. Blogistasi on saanut paljon hyviä kasvisruoka-ideoita, useampaakin reseptiä on tullut kokeiltua ja tykättyä, joten kiitos <3 Tykkään myös tuote-esittelyistä jne. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Sulla on kivoja reseptejä ja tosi upeita (ruoka)kuvia! :)
    oonasallamaaria@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Panama tumma 80 % olisi ihan mun makuun. Ihanan inspiroiva blogi sulla. Reseptit eniten käytössä, sillä sopivat ruokavaliooni :)

    VastaaPoista
  12. Tykkään blogistasi, reseptit ovat kivoja. Toivoisin reseptiä suklaaraakakakkuun :)

    VastaaPoista
  13. Sinun reseptisi ovat tosi simppeleitä, joita on helppo toteuttaa. Lisäksi sinulla on tosi kauniita ja laadukkaita kuvia. Kahvinmakuinen suklaa on lempparini.
    merikukka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kiitos kauniista ja inspiroivasta blogista! Meillä on paljon yhteisiä intressejä, joten kaikki postaukset kiinnostavat. Huomasin että paastoit muutama viikko sitten, saanko kysyä minkälaisia kokemuksia sinulla oli? Oliko helppoa palautua normaaliin ateriarytmiin? En ole päivääkään paastonut, en edes mehuilla :)

    VastaaPoista
  15. Ihana arvonta! Sulla on tosi hyviä reseptejä ja ihanan raikkaita kuvia!

    VastaaPoista
  16. Aivan HUIPPU blogi! Ihan mun lemppari, niin super hyviä on ollu kaikki reseptit mitä oon testannu ja sun kuvat, WAU, saat kaiken näyttämään niiiin herkulliselta! Päivität myös ihanan usein, kiitos siis blogistasi, voit olla varma, että samaan malliin jatkaessasi pysyn lukijanasi vielä pitkään!!!:)

    VastaaPoista
  17. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postauksissasi on aina raikkaita, kauniita ja laadukkaita kuvia, joiden väriloisto on upeaa! Reseptipostauksiin toivoisin kuitenkin enemmän sisältöä reseptiainesten luetteloimisen sijaan, eli enemmän pohdintaa/tarinaa/tms postaukseen eikä pelkästään raaka-ainelistausta ja valmistusohjetta.
      Kahvisuklaa on oma lempikombo.

      Poista
  18. Tykkään sun resepteistä, sekä hyvistä kuvista! :)

    Kahvisuklaa kuulostaa herkulta.

    VastaaPoista
  19. Kauniita ja raikkaita postauksia. Nautitaan vaan elämästä, sillä jokainen päivä on lahjaa.
    Kuvasi innostavat itsekin kokeilemaan.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Hyviä ja terveellisiä ohjeita 👍😊
    jasmiina.jussila95@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Sun blogista saa ihania ideoita terveelliseen herkutteluun ja kasvisruokajuttuihin! <3 Yks niistä blogeista, joita innolla käy aina lukemassa joko uusi teksti olisi tullut :)) !! Jatka samaan malliin :).
    Ihania suklaita! Itseäni eniten miellyttäisi minttusuklaa <3
    johanna--r@hotmail.com

    VastaaPoista
  22. Tykkään sun kasvisruokaresepteistä ku ne on niin helppoja ja musta on kiva ku annat usein vaihtoehtoja eri ainesosille! :)

    Mä valkkaisin ehkä perinteisen tummansuklaan koska se on mun ikuinen lemppari. Tollanen Panama 80% siis maistuis :)

    VastaaPoista
  23. Terveelliset vegaaniset reseptit on mun suosikkeja sekä tykkään postauksista joissa kerrot henkilökohtaisemmistakin asioista. Ja se minttusuklaa olis varmaan eniten mun mieleen!
    samettioleanteri@gmail.com

    VastaaPoista
  24. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  26. Parasta blogissa on vegaaniset reseptit, niitä lukee aina mielellään! Suklaista haluaisin maistaa tumminta, vegaanista vaihtoehtoa :) sanni.mustajoki@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  28. Sun blogi on antanut paljon ruoka ideoita ja vinkkejä ja etenkin nyt kun oon siirtynyt kokoajan enemmän vegaani-ruuan puoleen niin täältä on saanut inspistä! Rakastan tummaa suklaata, joten tota 71% tummaa suklaata maistaisin mielellään!
    jjenna.julia@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Vegaanireseptejä metsästäessäni sulta on löytynyt monta hyvää! Kiitos ihanasta blogista ♡ Appelsiinisuklaa houkuttelisi eniten! :) mykramilla(at)gmail.com

    VastaaPoista
  30. Kiitos ihanasta blogistasi ja herkullisista vegaaniresepteistäsi!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Blogisi on ihana ja reseptit tosi kivoja ja selkeitä. Olen monia jo testaillut ja todennut ne itselleni sopiviksi :)

    VastaaPoista
  32. Blogia aloin seurata herkullisilta kuulostavien reseptien takia, ja tänne olen jäänyt! :-) sulla on myös jollain lailla sellainen ihana jalat maassa-asenne <3 mukana ollaan arvonnassa! hellomiiamata@gmail.com

    http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  33. Sun blogi on niin kaunis visuaalisesti, että pakko tulla välillä tsekkaamaan :) ja kuten monet ovatkin jo todenneet: kahvisuklaa kiinnostaisi! anni.rorke(at)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Tykkään erityisesti kaikista resepteistä, koska ne on aina simppeleitä että itsekin pääsee niitä testailemaan :-). Minttusuklaa kiinnostaisi!
    jenna.siltala@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Sun blogi nyt vaan on <3. Kuvat on ihan huikean hyviä aina! ^^

    Se tumma appelsiinisuklaa olisi herkkua. :)

    VastaaPoista
  36. Tykkään tosi paljon ulkoasusta, selkee ja helppo liikkua sivulla :)
    ida.kojo@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. Ihania kuvia, mutta reseptejä voisi olla vielä enemmän. Kahvisuklaa kiinnostaa eniten.
    Ansuliini1982(at)gmail.com

    VastaaPoista
  38. Reseptejä minäkin haluaisin nähdä niin paljon kuin mahdollista. Tumma appelsiinisukulaati maistuisi mulle
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Reseptejä minäkin haluaisin nähdä niin paljon kuin mahdollista. Tumma appelsiinisukulaati maistuisi mulle
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  40. Reseptien perässä olen blogiisi eksynyt. Ihanan elämänmyönteinen blogi kaikin puolin. Mä valitsisin ihan tummimman mahdollisen suklaan

    marialuok@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Reseptien perässä olen blogiisi eksynyt. Ihanan elämänmyönteinen blogi kaikin puolin. Mä valitsisin ihan tummimman mahdollisen suklaan

    marialuok@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Sivujasi on helppo selata kännykällä, mikä on hienoa. Tykkään kirjoitustyylistäsi ja rakastan reseptejäsi! :)
    natalia.hotanen(at)gmail(piste)com

    VastaaPoista