tiistai 17. kesäkuuta 2014

Aitoa meritunnelmaa ja mahtavaa luonnonkosmetiikkaa Relandersgrundissa

Sateisen harmaa torstai, laineilla liplattava vanha majakkalaiva ja höyryävän kuuma tee...


Viime viikon torstaina pääsin tutustumaan Madaran uusiin heinä- ja syyskuussa myyntiin tuleviin luonnonkosmetiikkauutuuksiin. Lanseeraustilaisuudessa julkistettiin Madaran ja Nora Shinglerin yhteistyön tulos, Pihlaja vartalovoide ja kaikki kehuni saavat Superseed-kasvoöljyt.


Pihlaja-voide ihastutti minut ihanan makealla tuoksullaan, mutta eritoten minua ilahdutti voiteen järjettömän hyvä imeytyminen ihoon ja paksuhko koostumus. Ei tahmaista ihoa, ei öljyistä kuulautta - täydellinen kesävoide! Voide on väriltään kauniin haalean punaista, joka toi tietenkin heti mieleen - no minkäs muunkaan kuin sen - pihlajan. Ahh, tuskin olen koskaan aiemmin kokeillut mitään yhtä hyvää omalle iholleni sopivaa voidetta. Taidan vieläkin ollu aivan hurmoksessa tuosta tuotteesta vaikka olen sitä jo muutaman päivän ajan kerinnyt testailemaan. Tuotteen pitäisi tulla myyntiin heinäkuun loppupuolella, joten innokkaimpien ei tarvitse kauaa odotella ja pääsen minäkin kotittamaan jo toisen purnukan.


Toinen, tai kolmas ja neljäskin, tuote, johon pääsimme tutustumaan oli Superseed-kasvoöljyt, joita on tulossa markkinoille kolmelle eri ihotyypille suunnattuna syyskuussa. Kaikki öljyt on pakattu kauniin sieviin lasipulloihin, joista annostelu tapahtuu pipetin? avulla. Tuoksu näissä kaikissa on huumaava, niin hyvä, että näitä laittaisi mielellään kasvoilleen vaikka ilman ihoa helliviä ominaisuuksiaankin. Minä valitsin kotiinviemisiksi vihreän öljyn, jonka olen todennut jo muutaman aamun jälkeen kosteuttaneen ihoani huimasti. Sanoisin olevani melko rakastunut tähän vaikka aiempiin ihonhuitorutiineihini ei ole kuulunut ihoöljyt ja vaikka olen ihminen, joka ei jaksa kuluttaa liikaa aikaa aamuisin ihonsa hellimiseen. Tämän levittäminen puhdistetulle iholle ei kuitenkaan vie sekuntteja kauempaa. Aijai..


Liikaa hypetystä? - no tuskimpa! Jokaisen sanani arvoisia tuotteita, ihan ehdottomasti.

Kummatkin lanseeratut tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopivat oikeastaan kaikille - myös vegaaneille!

Tilaisuudessa meitä bloggaajia hemmoteltiin myös ihanilla Kokemus Helsinki Day Spa:n käsihoidoilla ja Hymy Raw Food Cafe:n raakakakuilla. Tarjolla oli myös pienoisia mansikoita ja kirsikoita, pähkinöitä ja vihanneslastuja ja teetä ja kuohuvaa.Loppuun vielä pakko kiittää SugarHelsinkiä kutsusta tuohon upeasti järjestyttyyn tilaisuuteen! 
Kiitokset kuuluvat myön tietenkin Madaralla ja Nora Shinglerille ja kaikille, jotka jotenkin päivään osallistuivat. 
Paikka, majakkalaiva Relandersgrund, ansaitsee myös kiitoksensa. Tunnelmallinen, kaunis ja vanha - upea. 

Hieno päivä, jota edes kylmä ja sateinen sää ei pilannut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti