lauantai 24. tammikuuta 2015

HURRAA-huuto kuivurille!

Blogeista se innostus lähtee - eikö?

Kuinka moni teistä myöntää ostaneensä viimeisten kuukausien aikana mehustimen? Saattoiko ostopäätökseesi vaikuttaa mahdollisesti joku suosikkibloggareistasi, joka julkaisi virkistävän, värikkään ja terveellisen näköisiä mehukuvia?

Kyllä minäkin omistan mehustimen. Olen omistanut jo ehkä vuoden verran. Kaappasin sen kainalooni isovanhempieni luota kaapeista pölyttymästä. Siellä se oli nököttänyt vuosia lähes käyttämättömänä. Pari kertaa sitä oli testattu, mutta "hävikin" takia mummini ei siihen ihastunut. Kuitua jäi kuulemma liikaa eikä ruoan poisheittäminen luonnistunut.

Mutta onneksi kuivurit on keksitty! Se on mehulingon ylin ystävä - ainakin, jos minulta kysytään. Mehustamisesta jäljelle jääneestä massasta saa loihdittua äärettömän herkullisia crackereita tai vaikkapa ihania hedelmänauhoja. Massoja voi myös sekoittaa raakapatukoiden joukkoon. Oikeastaan vain mielikuvitus on rajana.

Niin, ja voi kuivuria käyttää ilman mehustintakin. Pilko esimerkiksi suosikkihedelmiäsi ohuiksi siivuiksi, asettele ritilöille ja nauti muutaman tunnin päästä. Äärettömän helppoa! Ja lisäaineetonta.

Ja mitähän vielä? Kyllä, sekä mehustin että kuivuri käyvät raakaruokailijoille tai raakaruokaa lisääville syöjille. Aika huippua - vai mitä?Omistatko sinä kuivurin?


4 kommenttia:

 1. Nyt mehulingon hankkimisen jälkeen tuo taitaa olla seuraava hankinta :D oi miten puhdas ruoka onkaan ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti! Halvemmallakin, muutamien kymppien hintaisella, kuivurilla pääsee jo pitkälle. :)

   Poista
 2. Hehee, tunnustan! Mehulinko on viime syksyn hankinta, mutta kuivuri onkin jo vuosien takainen hankinta. Olen tyytyväinen molempiin, joskin molemmat ovat aika kausiluonteisella käytöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän kumpaakin lähes viikoittain ja uusin ihastukseni on lisätä sosekeittoihin tuorepuristettuja mehuja, niin porkkanaa, omenaa kuin muitakin vihanneksia. Silloin keiton maku ei laimene ollenkaan kun nesteenä ei käytetä vettä. Mausta tulee todella herkullinen eikä mausteita juurikaan tarvita. Pieni rouhaus mustapippuria ja suolaa riittävät. :)

   Poista