perjantai 20. helmikuuta 2015

[RAW] Crunchy mulberry chocolate with carob and lucuma


Neljään suklaapalaan tarvitset:
3rkl kaakaovoita
1rkl lucumaa
1tl carobia
1rkl murustettuja mulpereita
ripaus vaniljajauhetta (saatu Ruohonjuurelta)
aavistus suolaa
+
(agavesiirappia halutessasi lisämakeutta)


Mittaa kaakaovoi astiaan. Aseta astia kulhoon, joka on täytetty lämpöisellä vedellä. Anna kaakaovoin sulaa rauhassa äläkä esimerkiksi nosta astiaa kiehuvaan, lähes kiehuvaan tai edes kuumaan veteen, jotta suklaasi säilyy raakana ja näin ollen kaikki ravintoaineet pysyvät itse tuotteessa. Kun kaakaovoi on sulanut, sekoita joukkoon toisiinsa sekoitetut lucuma ja carob. Lisää sekaan murustetut mulperimarjat ja pieni ripaus vaniljajauhetta. Kaada seos muotteihin ja rouhaise pinnalle aavistus laadukasta suolaa. Nosta kylmään jähmettymään joksikin aikaa. Mikäli teet suklaastasi ohutta, jäähtymiseen ei mene aikaa hetkeä kauempaa. 


Nauti luonnollisen makeasta, ihanan rouheisesta ja terveyttäsi vaalivasta raakasuklaastasi!

2 kommenttia:

  1. Naminaminami!!! Tätä täytyykin ensi viikolla kokeilla! Pitää vaan muutama aine hakea kaupasta ;D

    VastaaPoista