tiistai 7. heinäkuuta 2015

Onnesta soikeana


Katsokaa nyt! Kesän paras aika on vihdoin koittanut. Mustikoita lähimetsä mustanaan ja niin on jääkaappikin. Noukittuna on reilun parin litran verran noita huikean herkullisia luontomme karkkeja. Ilmaisiakin vielä. Aiai... Kyllä mua nyt hemmotellaan. Parasta on tietenkin, kun lähin mustikkametsä löytyy aivan taloni vierestä. Siis niin läheltä, että parhaimmille apajille tallustelee noin minuutissa. Miettikää nyt?! Aivan hullua!

Enkä kyllä kadu hetkeäkään muuttoani tänne reilu kuukausi takaperin. Olen niin ihastunut uuteen asuinalueeseeni, että tässä ei ole enää järkeäkään. Tästä tulee minun kotini, minun paikkani. Paikka, johon kotiudun paremmin kuin minnekkään, paremmin kuin minnekkään lapsuusvuosien jälkeen.

Täällä minä olen, luonnon ja rauhan keskellä.

6 kommenttia:

 1. Meilläkin alkaa mustikkametsä kymmenen metrin päästä ulko-ovesta, se taitaa olla nykyään aika harvinaista kerrostaloissa.. mutta niiiiiin ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmh, todella luksusta suoraansanottuna! :)

   Asusteletko missäpäin?! :)

   Poista
 2. Olen juuri äitini luona ja ideana oli mennä mustikoita poimimaan, haaveeksi jää kun ulkona tulee kaatamalla vettä viiden minuutin välein. Tämä on kyllä ihanaa aikaa! Odotan vielä enemmän sienien nousemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tosiaan ole mikään paras ilma marjastamiselle, tai oikeastaan millekkään muullekkaan ulkotouhulle, :p

   Ahh, sienet, nekin ovat todella hyviä. Itse nappasin metsästä mukaani viisi kanttarellia pari päivää sitten. Namnam! :)

   Poista
 3. Aah nam! Kyllä kelpasi!
  www.karhusportscience.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä onkin tullut mussutettua jo melkoinen määrä, hehe. :) Onneksi metsästä saa lisää, niin eivät pääse heti loppumaan ;)

   Poista