tiistai 27. lokakuuta 2015

[RAW] Suussasulava minttusuklaa


Kuinka moni teistä on testannut Foodinin palmusokeroituja kaakaomassoja? 

Kaakaomassoja, joista saa loihdittua raakasuklaata aivan älyttömän helposti. Vain pikainen sulatus vesihauteessa ja sekaan ripaus hyvää suolaa. Joukkoon oman maun mukaan makuaineiksi esimerkiksi kuivattuja marjoja, rouhittuja pähkinöitä tai makoisia mausteita - tai vaikka kaikkea sekaisin! 

Massoja on valittavana kolmea erilaista. 52%:nen sopii mainiosti makean ystäville kun taas tummasta pitävät valitsevat joko 72% tai 85%:sen. Palmusokeroitujen versioiden lisäksi valikoimista löytyy tietenkin myös makeuttamaton versio - jokaiselle siis jotakin!

Suussasulavaa minttusuklaaseen tarvitset:
ripaus hyvää suolaa

Pilko kaakaomassa ja sulata se vesihauteessa juoksevaksi. Lisää joukkoon maun mukaan minttu-uutetta sekä ripaus hyvää suolaa. Sekoita hyvin. Jaa sula massa konvehtivuokiin ja nosta viileään jähmettymään.

Poista konvehdit muoteistaan ja nauti esimerkiksi tummapaahtoisen kahvin tai mausteisen teen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti