lauantai 14. toukokuuta 2016

Lempeä kauralesepuuro


Lempeään kauralesepuuroon tarvitset:

0,75dl Myllärin gluteenittomia kauraleseitä
noin 2,5dl vettä/kasvimaitoa/mehua
ripaus suolaa
+
haluamiasi lisukkeita

Mittaa kauraleseet ja haluamasi neste kattilaan. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Voit valmistaa puuron myös mikrossa, mutta huolehdi silloin siitä, että puurosi ei tule yli laitojen kuten sillä helposti on tapana. Mausta valmis puuro ripauksella suolaa.

Koristele annos raikkain hedelmin ja marjoin. Tuhdimman annoksen saat lisäämällä puuron sekaan lusikallisen kookosöljyä ja rouhittuja pähkinöitä tai siemeniä.

HUOM! Kauralesepuuron koostumus muuttuu viiletessään huomattavasti jähmeämmäksi, joten ethän keitä puurostasi valmiiksi liian paksua.

Ihanaa alkanutta viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti