tiistai 20. syyskuuta 2016

PUHDISTUSKUURI - tästä se lähtee!


Nyt on haalittu kasaan kaikki kehon puhdistukseen ja mehupaastoon tarvittavat ainekset. Tulen toteuttamaan muutaman päivän mittaisen detoxini omaa kehoa kuunnellen, mutta kuitenkin määrätietoisesti ja sinnikkäästi. Tavoitteena on saada vatsa taas toimimaan normaalilla tavalla, päästä eroon ikävistä mahakivuista, antaa ruoansulatukselle lepoa sekä saada virtaa ja voimaa syksyn pimeneviin iltoihin. Samaan aikaan yritän opetella säännöllistä ruokailua ja ruokailuhetkeen keskittymistä. Mitään painonpudotustavoitteita ei puhdistukseeni liity, mutta saattaa olla, että vaa'alle jonain päivänä kuitenkin astun - se jääköön nähtäväksi. Pientä vinkkiä aion hakea muun muassa A.Vogelin viiden päivän paaston päiväohjelmasta ja Ruohonjuuren sivuilta löytyvästä Puhdista kroppasi entistä ehommaksi! -artikkelista.

Puhdistuskuurin aikana tulen nauttimaan ainakin *James Whiten luomulaatuisia vihannesmehuja, *Pur Ya!:n Detox-mixiä ja *Super Greens -viherjauhetta, Sonnentorin palmuöljyttömiä kasvisliemikuutioita sekä erilaisia yrttiteitä - raikasta ulkoilmaa ja kevyttä liikuntaa unohtamatta. Voi myös olla, että esimerkiksi Foodinin bentoniittisavi, Beutelsbacherin omenaviinietikka tai jotkin muut kuvissa näkyvät detoxia edistävät tuotteet pääsevät käyttöön. Kiinteästä ruoasta, valkoisesta sokerista, makeutusaineista ja kofeiinista tulen kieltäytymään parhaani mukaan koko paaston ajan.

Yritän kirjoittaa teille mahdollisimman paljon rehellisiä tuntemuksia paaston varrelta. Mitään turhia paineita en kuitenkaan aio ottaa, joten älkää välttämättä odottako päivittäisin raportteja blogissani. Mikäli haluaa pysyä mahdollisimman tiiviisti menossa mukana, suosittelen seuraamaan Instagram-tiliäni, jonne tulen varmasti postaamaan useamman kerran fiiliksistäni.

Nyt eikun peukut pystyyn tälle tytölle. Tästä tulee takuulla mielenkiintoista - niin teille kuin minulle itsellenikin!

*Tähdellä merkityt tuotteet saatu Ruohonjuuresta.

2 kommenttia:

  1. Seurailen mielenkiinnolla! :) Olisi mielenkiintoista toteuttaa itsekin terveellä tavalla tälläinen paasto.

    VastaaPoista
  2. TSemppiä! Mä jään kanssa innolla seurailemaan :)

    VastaaPoista