Ulkona on niin kaunista, kun pienet lumikiteet kimmeltelevät auringonsäteeseen osuessaan. Upean pakkaspäivän kunniaksi tein lounaaksi helppoa ja melko nopeaa keittoa, johon pilkoin mukaan fenkolia, kaalia, sipulia, kirsikkatomaatteja, porkkanaa ja soijasuikalaieta. Keiton maustoin chilillä, yrttisekoituksella, currylla, mustipippurilla ja ripauksella suolaa.
Hei mä katselin noita soijasuikaleita P&S. Mitenkäs ne käytännössä sit tehään, kiehuvaan veteen vai pitkääkö niitä liottaa tai huuhdella jotenkin? :)
VastaaPoistaMä lisään keittoihin useimmiten ihan suoraan vaan kiehuvaan veteen ja keittelen miedolla lämmöllä ehkä kymmenisen minuuttia. Jos taas teet esimerkiksi kastiketta niin niitä voi keittää vähäisessä vesimäärässä mausteiden kanssa sen kymmenisen minuuttia ja sitten paistaa pannulla esimerkiksi öljyn kanssa. :)
PoistaNäyttääpä hyvältä! :-)
VastaaPoistaquitesimple-oona.blogspot.fi/ click!
Kiitti! :)
Poista