Tänään luin pitkästä aikaa
Eilistä paistoa-blogia ja törmäsin niin herkullisen näköiseen ruokakuvaan, "ihan parhaaseen kasviskaalilaatikkoon", että oli pakko loihtia samantyylistä itselle vegaanisena. Omassa versiossani vaihdoin juustot soijajogurttiin, suolakurkut maustekurkkuun ja kuivatun persiljan ja ruohosipulin provencen mix-yrttisekoitukseen. Lisäsin laatikkoon myös ruskeita papuja ruokaisuutta tuomaan ja tuoretta tomaattia siivuina. Valmiin annoksen päälle lisäsin puolukoita ja tuoretta persiljaa.
Eilistä paistoa-blogin Johanna ei todellakaan turhaan kehu
tätä ihan parhaaksi kasviskaalilaatikoksi, koska tämä vei kielen mennessään. Vaikka maku tuskin on samanlainen tai edes samantyylinen kuin Johannan versiossa, voin silti sanoa, että kiitos tästä ruoasta (inspiraatiosta) kuuluu Johannalle! :)
Ulkonäöllä tämä ruoka ei koreile, mutta väliäkös sillä, kun tämä oli niin hyvää!
Hei Nanne :)
VastaaPoistaSaanko lainata kuvaasi /kuviasi - laittaisin blogiin vinkkiä tästä sinun versiosta.
Aion muuten kokeilla minäkin :)
Laitatko viestiä vaikka mun kommenttiboxiin jos kuvien käyttö on ok.
Suosittelen kyllä kokeilemaan. Nolona joudun itse myöntämään, että menin syömään laatikollisen ruokaa kerrallaan, uuups! Niin hyvää se oli. Tein suunnilleen neljäsosalaatikollisen. Mulla oli tuossa 1 sipuli, 1 maustekurkku, teelusikallinen provencen mixiä, desin verran soijajogurttia, 2 pientä valkosipulinkynttä, teelusikallinen paprikajauhetta, 1 tomaatti.... :)
PoistaNiin ja reilu 100g papuja.. Muita aineksia olikin suunnilleen se neljäsosa sinun reseptiisi verraten. :)
PoistaHei ja kiitos kuvien lainasta :)
VastaaPoistaLaitoin juttuun muutaman lisäkuvankin - onko ok? Sinulla on niin mahtavat kuvat - ja tietysti myös ruuat :)
Oleppa hyvä ja kyllä on ok! :) Niin, ja Kiitos itsellesi minun blogiin vinkkaamisesta :)
Poista