torstai 9. kesäkuuta 2016

Ruokaisa tofusalaatti

Yksinkertaisella ja nopeasti valmistuvalla ruoalla jatketaan. Toivottavasti pysytte messissä simppeleistä sapuiskoista huolimatta - hope so!


Kylmään tofu"salaattiin":

hirssisuurimoita
kylmäsavutofua
tomaattia
paprikaa
sipulia
kikherneitä
avokadoa

oliiviöjyä
mustapippuria
limemehua
basilikaa

Huuhtele ja keitä hirssi. Leikkaa Jalotofun kylmäsavutofu sopivan kokoisiksi paloiksi, mieluiten kolmioiksi, jolloin saat salaatille näyttävyyttä. Paista palat melko korkeassa lämpötilassa uunissa, grillipannulla ja grillissä rapeiksi ja reilusti rusehtaviksi. Mikäli haluat lisämakua, voit marinoida palat haluamassasi seoksessa. Pilko tofupalojen ruskiestueesa ja paahtuessa muut ainekset lautaselle. Anna hirssin ja tofun viiletä ennen lopullisen annoksen kokoamista.

Lorauta valmiin annoksen päälle hieman oliiviöljyä ja juuri puristettua limemehua. Rouhaise lopuksi pintaan hieman mustapippuria.
Koristele annos basilikan lehdillä. Nauti!

Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti