Kuten postaustahdista on kenties aistinut, on meikä jo aika kesätunnelmissa. Kolmen viikon lomani alkaa perjantaina töiden jälkeen ja sinä aikana meinaan ottaa niin iisisti kuin vain suinkin pystyn. Mitään ihmeellistä en ole suunnitellut, mutta veri vetäisi kyllä maailmalle. Saa siis nähdä mitä vapaiden aikana loppujen lopuksi tapahtuu. Jos joku asia on kuitenkin varmaa, niin luonnosta ja sen antimista aion nauttia loputtoman paljon.
Keittiössä on tullut vietettyä viime aikoina hyvin vähän aikaa, koska kesä. Kuka sitä nyt jaksaisi kuluttaa aikaansa lieden ääressä kun vaihtoehtoisesti voi esimerkiksi kerätä luontomme omia aarteita, sieniä ja marjoja? Eilen illalla kotiin tullessa en oikein osannut päättää mitä syödä tai kokata, joten kokosin sitten kaikista herkkuaineksista pikaisen kulhoruoan. Lautaselle päätyi varhaiskaalia, tomaattia, avomaakurkkua, papuja, punasipulia, porkkanaa, retiisejä, kukkakaalia, curryisia soijasuikaleita ja Silmusalaatin Vau miten tulista. Nams! 😘
Keittiössä on tullut vietettyä viime aikoina hyvin vähän aikaa, koska kesä. Kuka sitä nyt jaksaisi kuluttaa aikaansa lieden ääressä kun vaihtoehtoisesti voi esimerkiksi kerätä luontomme omia aarteita, sieniä ja marjoja? Eilen illalla kotiin tullessa en oikein osannut päättää mitä syödä tai kokata, joten kokosin sitten kaikista herkkuaineksista pikaisen kulhoruoan. Lautaselle päätyi varhaiskaalia, tomaattia, avomaakurkkua, papuja, punasipulia, porkkanaa, retiisejä, kukkakaalia, curryisia soijasuikaleita ja Silmusalaatin Vau miten tulista. Nams! 😘
Tällaiset ruoat ovat kyllä omiaan kesäpäivinä. Niin nopeita, helppoja, ravitsevia ja helposti varioitavia!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti