Banaani-suklaarouhejätskiin tarvitset:
2 kunnolla kypsää banaania
1dl soija- / tai muuta kasvijogurttia
1-2tl luomu kaakaonibsejä
Sekoita banaanit ja soijajogurtti blenderissä tasaiseksi soseeksi. Lisää
joukkoon kaakaonibsit ja sekoita vain sen verran, että
nibsit pienenevät hiukan. Voit vaihtoehtoisesti myös rouhia nibsit terävällä veitsellä tai murskata vaikka morttelissa. Kaada
seos esimerkiksi silikonisiin cupcake-muotteihin ja anna pakastua
muutaman tunnin. Nauti hyvällä omatunnolla ja haluamiesi lisukkeiden
kera hetki pakastimesta ottamisen jälkeen!
pst. voit valmistaa jätskin myös pakastetuista banaaneista, jolloin saat herkun nenäsi eteen hetkessä!
Resepti on julkaistu blogissani ensimmäisen kerran reilu pari vuotta sitten. TÄSTÄ pääset alkuperäiseen postaukseen.
Mulla onkin just kaksi vähän ylikypsää banaania pöydällä, taidankin tekaista niistä jätskiä :)
VastaaPoista