maanantai 12. syyskuuta 2016

Pikainen banaani-suklaarouhejätski

   
Banaani-suklaarouhejätskiin tarvitset:

  2 kunnolla kypsää banaania
1dl soija- / tai muuta kasvijogurttia
1-2tl luomu kaakaonibsejä

Sekoita banaanit ja soijajogurtti blenderissä tasaiseksi soseeksi. Lisää joukkoon kaakaonibsit ja sekoita vain sen verran, että nibsit pienenevät hiukan. Voit vaihtoehtoisesti myös rouhia nibsit terävällä veitsellä tai murskata vaikka morttelissa. Kaada seos esimerkiksi silikonisiin cupcake-muotteihin ja anna pakastua muutaman tunnin. Nauti hyvällä omatunnolla ja haluamiesi lisukkeiden kera hetki pakastimesta ottamisen jälkeen!

pst. voit valmistaa jätskin myös pakastetuista banaaneista, jolloin saat herkun nenäsi eteen hetkessä!

Resepti on julkaistu blogissani ensimmäisen kerran reilu pari vuotta sitten. TÄSTÄ pääset alkuperäiseen postaukseen.

1 kommentti:

  1. Mulla onkin just kaksi vähän ylikypsää banaania pöydällä, taidankin tekaista niistä jätskiä :)

    VastaaPoista