Kaipaatko riisin tilalle jotain ekologisempaa, ravinnerikkaampaa ja vielä kotimaista? Jos vastauksesi on kyllä, niin kehotan nostamaan kaapistasi kaurasuurimot aitiopaikalle aivan hyllyn eteen tai kipaisemaan kauppaan heti huomenna sen auettua. Älkäähän myöskään unohtako suomalaisen kaurakerman ja -maidon olemassaoloa, saati sitten aivan tavallisten hiutaleidenkaan. On kunnia asua täällä viileähkössä järvien ja metsien maassa, joka tuo meille herkullistakin herkullisempia makuja pöytään aina keväästä talveen. Kenellekkään tuskin lienee esimerkiksi epäselvää metsiemme herkun suppilovahveron tai pihojemme omenien maukkuus. Tietenkään unohtamatta niitä kaikkia marjoja, jota Suomen luonto meille tarjoaa lähes loputtomiin.
Näyttää niin herkulliselta, että täytyykin tässä joku päivä kaivaa kaapista suurimot ja pakastimesta sieniä! :)
VastaaPoistaKannattaa! Itse käytin tuossa kauraa, kaurakermaa, omenaa, suppiksia, sipulia, vakosipulia, pippuria ja suolaa. Päällä oli vielä oluthiivahiutaleita, timjamia ja murskattuja suppiksia. Nam :)
PoistaKiitos!
PoistaNyt on testattu soveltaen. Tein itse ohrasuurimoista ja kanttarelleistä. Hyvää tuli! :)
PoistaVoisit kyllä ehdottomasti perustaa oman blogin! :)
PoistaEi se vitsi ollut ;)
Poista