maanantai 9. joulukuuta 2013
Paahdettuja tofukolmioita maapähkinäkastikkeella
Haluatteko kuulla herkullisen reseptin tofun marinointiin? No minäpä kerron! Tarvitset teelusikallisen tomaattipyrettä, ripauksen ruokosokeria, muutamia tippoja nestesavua, pari tippaa Poppamiehen chilikastiketta ja lorauksen soijakastiketta. Sekoita ainekset ja levitä ohuiksi leikatuille tofusiivuille kauttaaltaan. Paista uunissa 200 asteessa kunnes pinta on saanut väriä ja muuttunut ihanan rapeaksi. Tarjoile esimerkiksi riisinuudelien, maapähkinäkastikkeen ja limelohkon kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuota marinadia on pakko kokeilla! Itsellä kun tofu niin onesti jää kauppaan, kun se ei oikein maistu miltään... :)
VastaaPoistaItsessäänhä se ei maistu lähes miltään, mutta marinoituna kylläkin ja varsinkin juuri tuolla marinadilla. :)
PoistaTosi herkullisen näköinen. Menee kokeiluun!
VastaaPoistaJeij, kiitos! :)
PoistaTuli hyvää! Tomaattipyrettä en laittanu, kun en viittiny purkkia avata lusikallisen takii. Sokerin vaihdoin siirappiin. Vitsit, näitä kyl syödään meillä useamminkin!
PoistaOioi! Mahtavaa, että maistui! :)
PoistaMiten ihana sun blogi!! Tuli ku tilauksesta, koska oon yritän opetella ja tutustua paremmi kasvisruokaan.
VastaaPoistaKuulostaan niin houkuttelevalta toi kastike ja NÄYTTÄÄ. Kauniita kuvia :)
Voi kiitos! Toivottavasti löydät jotain kivoja vinkkejä kasvisruokaan täältä mun blogista. :)
PoistaOnko toi itse tehtyä maapähkinäkastiketta vaiko jotakin valmista? Tänään menee tämä ohje kokeiluun :)
VastaaPoistaItsetehtyä on ja sisältää muistaakseni paahdetun maapähkinövoin lisäksi vettä, hieman ruokosokeria ja chiliä. :)
Poistaps. toivottavasti ruoka maistuu! :)
Kiitos kun vastasit näin pian! :)
Poista