tiistai 11. lokakuuta 2016

Kulhoruokien pauloissa

Olen jo jonkin aikaa ollut innostunut kulhoruoista. Ne ovat sekä helppoja, nopeita että värikkäitä. Niihin uppoavat edellisten päivien jämät sekä useat muut ainekset. Sisällöllä ei loppupeleissä ole juurikaan väliä. Riittää, kun kulhoon vain kokoaa kaikkia itseään mielyttäviä makuja. Raikasta, suolaista, makeaa, tulista.. - mitä vain oman maun mukaan!

Eilisen kulhoruoka sisälsi kaikkea mitä kaapeista sattui löytymään. Tuoreina aineksina annoksessa oli kotimaista lehtisalaattia, porkkanatikkuja, Silmusalaattia, punakaalia, Dunne-tomaatteja, kurkkukuutioita, paprikaa sekä korianteria. Uunissa paahdoin annokseen mukaan vielä marinoitua tofua, kurpitsakuutioita, kukkakaalia, herkkusieniä ja kokonaisen valkosipulin. Kaiken viimeisteli mikäs muukaan kuin polttavan tulinen srirachakastike. Loistoannos maanantai-iltaan!

Millaisilla kulhoruoilla te tykkäätte herkutella?


Herkullista tiistaita ja muutenkin koko viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti