tiistai 11. lokakuuta 2016

Tahinimaustettu tattari-syyssalaatti


Yhteen isoon annokseen tarvitset:

40g tattaria
80g naurista
80gr punajuurta
80gr myskikurpitsaa
80gr kesäkurpitsaa
80gr herkkusieniä
1rkl oluthiivahiutaleita
1rkl tahinia

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kypsennä tattarisuurimot kattilassa. Kuutioi nauris, punajuuri ja myskikurpitsa saman kokoisiksi paloiksi. Paahda uunissa parikymmentä minuuttia. Lisää lopuksi joukkoon myös paloitellut herkkusienet ja lohkotut kesäkurpitsat. Kun ainekset ovat kypsyneet ja ruskettuneet tasaisesti, nosta pelti pois uunista. Sekoita kaikki ainekset toisiinsa. Nauti!

pst. jos haluat, että punajuurikuutiot eivät värjää koko ruokaa, kannattaa ne lisätä viimeisenä annokseen ja välttää turhaa sekoittamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti